Tech 9 milliméteres Seagate HDD nagyobb kapacitással

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2012. március 13..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A FreeAgent GoFlex küls? merevlemez már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál.

A Seagate el?ször tavaly áprilisban mutatta be a meglehet?sen vékony küls? merevlemezeit, amelyek a FreeAgent GoFlex szériát indították el. A HDD-iparban a második helyre szorult Seagate most frissítette a sorozatot egy új, még nagyobb modellel.

Az új, szintén hordozható HDD továbbra is mindössze 9 milliméter vastag maradt, azonban már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál, és 7200 RPM-en üzemel. Az USB 3.0 támogatásának köszönhet?en az ultrabookokban is szerephez juthat a Seagate újdonsága.
    Bár az SSD-kkel szemben nem kínál ütésállóságot a Seagate új merevlemeze, az ára sokkalta barátságosabb, 129 euró. Emellett a rendelkezésre álló kapacitás is a többszöröse egy átlagos SSD-meghajtóénak. A FreeAgent GoFlex család kisebbik, korábbi tagja 350 gigabájtot kínál, 80 euróért.

Szerz?: Harangi László 2012. március 13.

http://pcworld.hu/9-millimeteres-seagate-hdd-nagyobb-kapacitassal-20120313.html

2. trebit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    9mm hdd

Emlékszik még valaki a Maxtor slim szériájára? Mindegyiken tojást lehetett sütni olyan melegek voltak. Haveromnak volt egy 40Gigás és mobil adathordásra vette, de mire megtömtük adattal úgy felforrósodott hogy csak vagy ronggyal vagy 5 perc várakozás után lehetett hozzányúlni. :tef161: Fél év múlva meg is halt neki. És ki vásárolta fel ?ket...

3. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem rossz

nem rossz de 50000 nem adnék érte :tef293:

4. hutek / Guest

winyo

mostanában nagyon drágák szerintem nem érdemes venni ha veszel és pénzed van rá 1tb alatt ne is próbálkozz.

5. hutek / Guest

hello

nekem eddig a samsung és a western digital jött be az utóbbi jobban olcsóbb a hasonló társainál és megbízhatóbb.

6. hutek / Guest

hello

ezért ennyit én sem adnék..

7. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    írtam

hátt ezért talán talán de sok mindent?l függ ez a dolog miért mennyit adnánk ki..

8. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    írtam

nekem is volt 40gb igaz meleg volt de 6 évet kibírt és ment is rendesen. de hangos volt de bírta..