A FreeAgent GoFlex küls? merevlemez már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál. A Seagate el?ször tavaly áprilisban mutatta be a meglehet?sen vékony küls? merevlemezeit, amelyek a FreeAgent GoFlex szériát indították el. A HDD-iparban a második helyre szorult Seagate most frissítette a sorozatot egy új, még nagyobb modellel. Az új, szintén hordozható HDD továbbra is mindössze 9 milliméter vastag maradt, azonban már 500 gigabájtnyi tárhelyet kínál, és 7200 RPM-en üzemel. Az USB 3.0 támogatásának köszönhet?en az ultrabookokban is szerephez juthat a Seagate újdonsága. Bár az SSD-kkel szemben nem kínál ütésállóságot a Seagate új merevlemeze, az ára sokkalta barátságosabb, 129 euró. Emellett a rendelkezésre álló kapacitás is a többszöröse egy átlagos SSD-meghajtóénak. A FreeAgent GoFlex család kisebbik, korábbi tagja 350 gigabájtot kínál, 80 euróért. Szerz?: Harangi László 2012. március 13. http://pcworld.hu/9-millimeteres-seagate-hdd-nagyobb-kapacitassal-20120313.html
9mm hdd Emlékszik még valaki a Maxtor slim szériájára? Mindegyiken tojást lehetett sütni olyan melegek voltak. Haveromnak volt egy 40Gigás és mobil adathordásra vette, de mire megtömtük adattal úgy felforrósodott hogy csak vagy ronggyal vagy 5 perc várakozás után lehetett hozzányúlni. Fél év múlva meg is halt neki. És ki vásárolta fel ?ket...
winyo mostanában nagyon drágák szerintem nem érdemes venni ha veszel és pénzed van rá 1tb alatt ne is próbálkozz.
hello nekem eddig a samsung és a western digital jött be az utóbbi jobban olcsóbb a hasonló társainál és megbízhatóbb.
írtam nekem is volt 40gb igaz meleg volt de 6 évet kibírt és ment is rendesen. de hangos volt de bírta..