A csúcson kell abbahagyni: Rossi távozik a Honvédtól

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. május 27..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Távozik a friss bajnok Budapest Honvéd labdarúgócsapatának éléről Marco Rossi.

Az olasz vezetőedző a Videoton ellen megnyert szombati mérkőzés utáni sajtótájékoztatón jelentette be szándékát.

Marco Rossi távozik

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Szerettem volna nyomot hagyni a Honvéd történelemében. Bajnok lettem, így kapok majd egy fejezetet ennek a fantasztikus klubnak a történelemkönyvében. A munkámat elvégeztem, aminek nagyon szép a vége, és ahogy szokták mondani: a csúcson kell abbahagyni. Én sem teszek másként" – mondta könnyeivel küszködve.

Az 52 éves tréner először 2012 augusztusa és 2014 áprilisa között volt a Bp. Honvéd vezetőedzője, majd rövid szünetet követően 2015 februárjától vezette a csapatot. Előbb bajnoki bronzérmes lett a kispestiekkel 2013-ban, most bajnoki aranyérmesként búcsúzik.

Rossi állítólag a Honvéd szurkolóinak megígérte, hogy nem megy másik magyar csapathoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...