Kultúr A Dal 2014: Megvan, ki megy Dániába

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. február 23..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Kállay Saunders András képviseli Magyarországotaz Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nyolc dal jutott A Dal döntőjébe: Király Viktor: Running Out Of Time, Bogi: We All, Depresszió: Csak a zene, New Level Empire: The Last One, Kállay-Saunders András: Running, Fool Moon: It Cant Be Over, Pál Dénes: Brave New World és Honeybeast: A legnagyobb hős. Közülük választotta ki a zsűri a legjobb négyet, akikről ezután a szavazatok döntöttek. E szerint az a Kállay Saunders András utazhat Koppenhágába az Eurovíziós Dalfesztiválra, hogy hazánkat képviselje, akit egy verekedés után indult eljárás miatt majdnem kizártak a versenyből.
    A zsűri természetesen papírforma szerint elmondta, milyen nehéz helyzetben voltak a döntéskor, szóba került Pál Dénes nem mindennapi szeme, amiről azt mondták, nem vonja el a figyelmet a produkcióról, de azért egy sort csak beszéltek róla.
    Fellépett a műsorban ByeAlex is, aki a Kedvesem feldolgozásával emlékeztetett tavalyi, meglepően jó helyezésére, végül pedig kihirdették a boldog győztest. Íme a nyertes produkció, kommentben pedig írd meg, egyetértesz-e a zsűri döntésével.
    http://www.youtube.com/watch?v=4b2GYRRbv50

2. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Sziasztok!
    Szerintem megint nem leszek népszerű,Tavaly ByeAlex verte ki mindenkinél a biztosítékot, nálam nem!
    Nekem most a Sanders fiú veri ki de nem számít,most is azt mondom ha ha hazánkat képviseli hajrá és támogassuk ahogy lehet! ( mi nem szavazhatunk rá)

3. vajaszsemle /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    sziasztok.

nekem tetszik a száma, nagyon jó szerintem a dallama is mint egy James Bond filmnek.
    egész jó témakört dolgozz fel...
    nekem bejön, pedig válogatós vagyok.

de sebaj, ezért vagyunk különbözőek a világban.