A Fórum Az Én Szememben.. :)

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' erikerik19 hozta létre. Ekkor: 2015. január 18..

1. erikerik19 /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mint a címben látható a fórum(ok) az én szememben, nem nagyon tudtak lekötni illetve nem nagyon volt érdeklődésem irántuk.

De ez a mai napon, valahogy megváltozott. :tef161:

**Köszönöm az Fórum vezetőségének illetve tulajdonosának, hogy létrehozták ezt a közösséget. :tef344:

• Like Like x 5
  2. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv. Pedig a fórumok rengeteg kaput megnyithatnak előtted, ha sikerül rátalálnod a megfelelőre. Neked most szerencséd volt. Hiszen meglelted a legjobbat és a legnagyobbat. Talán abban rejlik az oldalunk síkre, hogy nem korlátozódunk egyetlen témakörre. Megpróbálunk mindenki számára olyan elfoglaltságot biztosítani, ami leköti, ami érdekli. Légy aktív, és ezáltal része a sikereinknek. Ajánlom figyelmedbe a közösség fórumot: 1st, BeLoad, BitHUmen, Bithorlo, BIGTorrent, Carpatians, Diablo Torrent, Deathlord, GigaTorrents, Insane, LibraNet, Malacka, Microbit, Majomparádé, nCore, PREtorians, TvStore, Teracod, TorrentMasters, TorrentVár, XiDER, Z-Tracker, meghívócsere, MTT | United Torrent Society Forum - Torrent oldalak hírei, fórum, Meghívócsere, Free reg és Free Leech!

Ha egy részét kitöltöd, kicsit oszlik a köd, amely a személyedet körülveszi.

• Like Like x 4
  3. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    erikerik19
    Végigolvasva soraid, hozzáfűzni valóm csupán annyi lenne hogy szerintem többen voltunk így ezzel. :tef293:

4. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Úgy vélem, le kell szoknom arról, hogy az előttem szólók szövegére reagálva írom meg véleményemet. Egyszer már megírtam (pont épen UTSF Admin avatarjának értékelésekor):
    - Néha azért alszom rosszul az éjjel, mert nem vagyok fent az UTSF-en. Alig várom, hogy felébredjek és olvassam az új híreket- és hozzászólásokat.
    - Gyakran első kézből (-átvetten) itt jelenik meg, pl.: kvízjáték az X-en, Free Reg Y-on, Free Leech Z-n.
    - Ha ez társkereső oldal lenne, akkor ismerkedni lehetne. Mivel az UTSF "célszerszám" - minden ami torrent és torrent-site / ezt kell elvárni tőle, nem pedig mást.
    - Örvendetesen bővültek a lehetőségek: Media, Játék. Viszont nem ez (vagy csak / legfőképpen) a cél, hanem áttekintés a hazai és külföldi torrent-világról.
    - Talán az ACC és meghívó-vadászat ami legalább olyan érdekes és értékes, mint ha Vaterázna az ember. Kicsit izgalmas is - elvégre "anonim" módon bízik meg az ember valakiben, akiről azt sem tudja, hogy kicsoda. Lehet, hogy ez az oldal bizalomépítést fejleszt.
    - Sokszor és sokaknak vannak ilyen-olyan nehezen vagy sehogy sem megoldható gondjai: itt megoldásra juthat a közösség által.
    - Az UTSF egyfajta Lexikon- és tudástár. Mint egy telefonkönyv vagy cégjegyzék. Amit nem tud az ember: itt megtalálja (valahol / valakitől).
    - Barátságos oldal. Jó Moderátorok és kiválóan képzett segítők / megérdemelten magas rangba jutott felhasználók. Össz. = 100 pont!
    Lehetne még méltatni az oldal ilyen / olyan jó tulajdonságait: viszont az nagyon sok időt venne igénybe. Kisebbfajta novella kerekedne ki belőle. Sőt, ismernem kellene teljes egészében az oldal szerkezetét és tartalmát. Ami ugyebár nagy feladat lenne. Elvégre, szóljon az, aki már átlátja az egész oldalt (mi - hol van) / mi hogyan működik rajta.
    Bonyolultságában rejlik egyszerűsége. Minden ott van az ember keze ügyében, csak használnia kell.
    Mivel én egy "nagyon bonyolult ember vagyok" - néha-néha 'visszanézek' hozzászólásaimhoz.
    Ehhez már reflexiót is kaptam. Dobtam egy választ: értem, tudom, átgondoltam, igen...
    Így most hozzáteszem azt, ami kimaradt véleményezésemből.
    - ez egy olyan oldal, ahol "szabad" 'hibázni' is...
    - elbaltázott dolgok miatt (hozzászólás mellé, nem jót és nem jól írtam, téves, hibás, nem tudom kijavítani és törölni / sőt: szerkeszteni sem már...) nem BARNÍTANAK LE / sőt! biztatnak \ csináld, írd, véleményezd, korrigáld, jó- és ügyi vagy, csak így tovább!
    - baráti- és megértő / sőt: segítő \ segítőkész a légkör
    Bocs, a halmozott és fura írásjelekért - ezek híján novella vagy esszé lenne hozzászólásom.
    Itt - ezen az oldalon: megtaláltam a lelki békémet.
    Istenkáromlás következik ... itt minden gondom, bajom, problémámat MEGGYÓNHATOM, mint a templom gyóntatófülkéjében. Sőt: feloldozást is kapok!
    Bocsájtsd meg ezen kiszólásomat nekem, Édes, Jó Istenem!
    Ráadásul az oldal mélyen betartja az Istenhitet.
    Áldás - békesség!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. február 07.
    • Like Like x 2
  5. cristi1985 /

Kapott lájkok:
    122
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Alkalmazott
    Lakhely :
    CAREI
    Az én szemembe a fórum megtudjuk egymást ismerni nagyábból ki mijen ember csere alapon mondom meg jó akiben megtud bizni az ember miközben szeméjesen nemismerjük egymást.

6. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Úgy látszik mégsem jött be neki annyira.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. szeptember 13.
  7. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Némileg meg vagyok lepődve! Megtanultam én rizsázni mindenféle vizsgákon (imitt-amott) - viszont arra mindig ügyeltem:
    - vizsgáztatót meg ne sértsem
    - ne keveredjek önmagammal (és előző szavammal) ellentétbe
    - nagyjából adjam azt: ami vagyok
    Mondhatnám azt (mint tanár) = minősítésem kettes alá. Ezt én úgy nevezem: kegyelemkettes. Ma morcos napomban voltam: egy db elégtelent még is ráírtam egy dogára / tűrhetetlen volt (csúnya, hiányos, 6-ból egy, stb.). Gyengus, mint a tiszavirág! Kérészéletű dolgozat volt = egyperces...
    Nos eme felvezetés után:
    - Aki az UTSF-et nem becsüli meg: az először magában gondolkodjon el
    - Igények / kívánalmak / vágyak < ha nincsenek sehol akkor itt sem fog dübörögni az user :tef116:
    Véleményem:
    - én naponta benézek / mert UTSF-hiányom van
    * baráti szó
    * segítségre szoruló emberek
    * tanács adása / kérése
    * jó itt lenni...
    Aki hanyagolja az oldalt = szíve joga.
    Lehet, hogy holnap hullafáradtan még csak be se nézek. De ekkor furdalni fog lelkiismeretem.
    Good night!

8. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    szeretek beszélgetni
    jó dolognak tűnt beregiszrálni