A Fórum

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' joco76 hozta létre. Ekkor: 2012. április 11..

1. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok.

Szeretném ha megosztanánk egymással,ki,miért jár fel erre a fórúmra.Akinek van kedve írja meg.Ugy gondolom ez is egy módja,hogy jobban megismerjük egymást.Gondolom sokan azért jönnek,hogy bejussanak a legjobb oldalakra,én is igy jöttem,de azota megszerettem ezt a fórúmot,szereztem barátokat,és itt ragadtam! :tef293: Már nem hajt semmi,csak jól érzem itt magam,a sók jó ember között.Nincsenek barátaim,itt lettek! :tef293: Akinek van kedve írjon.

Üdvözlettel: joco76

2. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Igen

Igen anak idején én is a torent oldalak miatt jöttem ide itt megkaptam az infot hol van szabad reg.
    Aztán olvasgattam,közben más csere oldalakon kisebb nagyobb sikerekkel cseréltem,azt megtörtént az elkerülhetetlen énis bele futottam a csalok hálojába,ma márcsak ezt az egy oldalt használom,minden nemü informácio beszerzésére.
    Biztos vanak más oldalak amik jok,de nem hagyom azt az oldalt amit szeretek és ismerem az embereket rajta,akit meg nem aban meg segitenek az iteni korekt társak.
    Ha cserélni akarok itt is megtehetem,ha kell valami itt is megvan.
    Had idézem joco76,Már nem hajt semmi,csak jól érzem itt magam,a sók jó ember között.

3. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fórum

Véletlen tévedtem ide meghívó keresgélés közben.
    Már megvan minden oldalam amire vágytam (amit ezúton is köszönök az itteni rendes tagoknak)És én is itt ragadtam, meghívókat nem nagyon cserélgetek de szívesen olvasgatom a nálam tapasztaltabb torrentez?k hozzászólásait és az új tagok hülyeségeit is :tef161:

4. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    segiteni

sziasztok,Szia Joco!
    Én amikor megtaláltam ezt az oldalt.még azt sem tudtam mi is ez,de mikor megtapasztaltam az oldal mivoltát,elhatároztam,hogy akinek csak tudok segítek,akár tanácsban,akár meghívó nyújtásban!(Tudom ez kicsit csöpög?s de ez igazság,és aki komolyan megismert tudja is)Azért én is kaptam tanácsokat,meghívókat,amiket itt is szeretnék megköszönni az illet?knek!

5. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pipus

Szia pipus.

Ami azt illeti,a segitökészséged tényleg maximális,én már csak tudom,sokk mindent köszönhettek neked. :tef344:
    ?rül?k hogy megismerhettelek.És tudom terád bármikor lehet számitani. :tef293:

Üdv?zlettel:joco76

6. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értem a kérdést de

Értem a kérdést de én más problémát látok, sokan nem tudják mi a fórumozás lényege mi a fórum etikett , legalább az alapvet? szabályokkal íratlan szabályokkal tisztában lennének .

7. joco76 /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Atlantisz

Szia Atlantisz.

Tudom vannak problémák az oldalon,és megérttem azt is amit írtál.De remélem nem velem van gond. :tef293:

Üdvözlettel: joco76

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem , nem veled

Nem , nem veled van gondom , csak néha kiakaszt hogy magyar ember egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni , erre gondoltam .

9. Pedro /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nagyfőnök vagyok a maffiában
    Lakhely :
    Hungary
    Hát akkor kicsoda vagy micsoda ?

Jó lenne nevén nevezni a gyereket,hogy tanuljon bel?le.Még akkor is ha rólam van szó,vagy nem?.

10. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fórum

Sziasztok! Véletlenül találtam e-remek oldalra ,mint szerintem mindannyian meghívók,és csere ügyben,.De rájöttem, és éreztem, hogy ez az oldal több annál mint egyszer? meghívók ,cserék oldala.Itt rengeteg jó ,és igaz ember van,és már azért járok ide hogy-e remek közösség tagja lehessek. Tisztelettel: predator02

11. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    forum

én is ugy tévedtem ide hogy meghívokat kerestem érdekes hogy el?tte nem is hallatom róla és senki sem ajánlotta. de mindegy megtaláltam és itt vagyok egy jo közösségben.

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    egyépként nem hallottunk róla

egyénként nem hallottunk róla! mért nincs ez elterítve vagy reklámozva? ( el?tte voltam pár csere oldalon és a tesom is de soha senki nem szólt vagy ajánlotta, Google meghívók csere kidobott egy csomó oldalt és idetaláltam) vagy jobb ez így aki megtalálja az itt van aki nem az meg nem tudja mir?l marad le.
    minden esetre egy id? után már csak a segít?készség a beszélgetés és az ujj dolgok megosztása van, meghívók meg acc-ok nem izgatnak. és jól van ez így!
    szép napot sok infót mára.

13. tomisumi1976 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    forum

sziasztok meghivo keresgéls közben táláltam rá erre az oldalra nem is gondoltam volna hogy ennyi jo barátot fogok találni ezen az oldalon akik mindig segítenek kedvenc oldalam lett

14. Bluesky / Guest

Ha torrent

Ha torrent oldalakat keres az ember, akkor az els? találatok között van ez az oldal. Szépen, rendezetten, összeszedetten van tálalva itt minden ami összefügg a torrentezéssel, és azért szeretek ide járni. Könnyen hozzá lehet jutni itt a friss infókhoz és még meghívókat is lehet cserélni ezért is jó itt, és a közösség miatt is.

15. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Céllal érkeztem erre az oldalra,meghívást szerettem volna mint szerintem sokan rajtam kívül.Már nem tudom hol találtam rá, de jó döntés volt regisztrálnom.Hisz mindennapjaim részévé vált az oldal használata. :tef293:

16. getkidi / Guest

Én azért járok fel mert szeretem az itt levő társaságot

17. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    barátok ismerősök változatos témák miatt