Rákbetegség miatt nem lehet többé gyereke, ezért a nővére hordja ki egy brit nő kislányát. Siobhan Terry (31) egy rutintesztből tudta meg, hogy méhnyakrákja van. Megküzdött az életéért, miután sugár- és kemoterápiás kezeléseknek vetették alá. Megnyerte a csatát, de az orvosok azt mondták neki, nem tud majd több gyereket vállalni. Már volt egy kislánya, Saoirse (2), és nagyon szeretett volna neki egy kistestvért férjével, Dean-nel (51). Amikor látta, húga mennyire nekikeseredik, Ellie Fairfax (33) önként felajánlotta, hogy kihord egy magzatot a számukra. „Megölelt, és azt mondta: majd én segítek nektek világra hozni a gyereket." Fairfax már a nyolcadik hónapban jár. Egy kisfiút hord a szíve alatt, aki mesterséges megtermékenyítés során fogant, Terry férjének spermájából – írja a Daily Mail. "Teljesen természetesnek tűnik számomra az egész. Nem volt könnyű végignézni, ahogy a testvérem megküzd a rákkal, de még fájdalmasabb volt azt látni, hogy gyereket szeretne, de nem lehet" – fogalmazott Fairfax. A terhesség hírét egyébként Terry születésnapján jelentette be a nagylelkű testvér. „Soha nem engedtem volna másnak, hogy kihordja a gyermekünket. Borzasztó hálás vagyok neki, olyan mintha egy álom válna valósággá" – mondta Terry. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-sajat-novere-hordja-ki-a-gyermeket-2249607