A szezon végén visszatérne a világbajnok kapus

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2018. január 27..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Pontos dátum nincs, de Manuel Neuernek, a Bayern München és a német válogatott világbajnok kapusának feltett szándéka, hogy még a szezon végén visszatér szeptemberi súlyos sérülése után.

"Nincs pontos dátum kitűzve. Biztosra kell mennünk, figyelve arra, hogy a testem hogy reagál az utolsó kezelésekre" – mondta Manuel Neuer a Bayern München tévéjének. A 31 éves kapus augusztus végén tért vissza a Bayern kapujába azt követően, hogy áprilisban súlyos lábsérülést szenvedett a Real Madrid ellen Bajnokok Ligája-párharc során.Szeptemberben viszont újra kidőlt, miután eltört a korábban sérült lába.

Manuel Neuer nem sieti el a visszatéréstForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

"Nagyon bizakodó vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a szezon második felében már vissza tudok térni. A lábam egyre jobban van, nem érzek fájdalmat, azaz jó úton haladok" – mondta Neuer, aki örömmel látja, hogy a helyettesítésével megbízott kollégája, Sven Ulreich remek teljesítményt nyújt a bajnokcsapat kapujában.

Az interjúban ugyan nem kerül szóba, de nyilvánvalóan az is motiválhatja Neuert, hogy nem szeretne lemaradni a június 14-én kezdődő oroszországi vilgábajnokságról, ahol címvédőként száll harcba a német válogatott.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...