A szülés előtti félelméről mesélt Czippán Anett

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. november 22..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

A napokban megszületett Czippán Anett második kisfia, Soma. A műsorvezető a Mokkában mesélt először arról, hogy érzi magát a szülés után.

"Ez a világmindenség, ahol mi most csücsülünk. Gyakorlatilag mi itt fészket vertünk, és még az sem érdekel minket, hogy mi van kint, mert egyszerűen itt történik a csoda, ebben a szobában,és igazából akkor teljes, ha itt van Oli, mert akkor érzem, hogy egy két fiús anyuka vagyok" - mesélte boldogan a Mokkában. A műsorvezető csütörtökig még a kórházban van, a napokban született meg kisfia. Mint mondta, voltak félelmei a szülés előtt, főleg amiatt aggódott, hogy hogyan lesz elég szeretete, ideje, milyen lesz majd két gyerekkel.

"Ez mindig egy ilyen félelem volt bennem a terhességem alatt, hogy ezt jól csináljam majd. Aztán megérkezett Olivér ide először, hozott ajándékot Somának és átölelt minket. Én átöleltem a két gyerekemet és onnantól kezdve tudtam, hogy ez egy hülye kérdés volt, ezzel foglalkoznom sem kellett volna, mert úgy tökéletes minden, ahogy van" - mesélte.

Soma mozgékonyabb, mint bátyja, ezt már a terhesség alatt is érezte, szerinte szuperül működnek majd együtt az életben, és olyan testvérek lesznek, ami példaértékű.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...