Bulvár A Szuperbombázó Még Ezt Is Jól Bírja

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. március 11..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A latin szépség jól bírja ha napokig nem alszik, most azt is elmondja, mitől olyan éber.

Eva Mendes szuper anyuka, kicsit sem bánja, hogy állandóan síró kislánya miatt néha napokig nem alszik. Valószínűleg sok anyukának fárasztó időszak ez, de Eva örül neki, hogy az éjszakákat is a kicsivel kettesben töltheti.

"Valójában én kifejezettem élvezem az álmatlan éjszakákat, mert ez még szorosabb köteléket alakít ki köztem és a pici lányom közt" - mesélt a színésznő a Women's Health magazinnak arról, mi önt belé lelket az éjszaka közepén is.

Eva Mendes és Ryan Gosling, hát nem szép pár?! Fotó: Getty Images

A magazin szerint, amiért Mendes ilyen jól belejött az anyuka szerepbe, akár tanácsolhatna is valamit a többi anyának. De Ryan Gosling szíve választottja, nem gondolja, hogy pár hónap anyaság után joga lenne, hogy bármit is javasoljon. Sikeres, tehetséges, szép, mázlista (ennyit mondunk: Ryan Gosling), és még szerény is. Tanácsokat adni pedig ráér később, mondjuk néhány évi általános kialvatlanság után ...

Mendez egyébként megőrizte bombázó alakját, amin egyáltalán nem látszik, hogy tavaly szeptemberben adott életet első gyermekének, Esmeralda Amada Goslingnak.

Forrás:A szuperbombázó még ezt is jól bírja | Híradó