A tegnapi Miss World Hungary nagy vesztese

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. június 19..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Vasárnap este lezajlott a Miss World Hungary, Magyarország szépe döntője, és bár végig úgy tűnt, Kővágó Dóra lesz a nézők kedvence, végül nem ő nyerte a díjat.

Június 18-án került a képernyőre a Magyarország Szépe 2017, a Miss World Hungary döntője. A felkészítő táborban kialakult a top 16-os mezőny felsorakozott az élő adásban, a műsor alatt pedig többször megmutatták a nézői szavazatok állását a műsorvezetők.

Húsz perccel a rajt után Kővágó Dóra vezette a szavazást, és később sem történt változás, a második és harmadik hely cserélődött, de a budapesti lány tartósan birtkolta az első helyet.

Végül aztán egész máshogy alakult a sorrend, a 2017-es közönségdíjas Viczián Viktória lett, pedig nem ő vezetett a bő kétórás show alatt.

Minden évben csodálta a lányokat

"A hétköznapjaimban szálankénti szempilla-hosszabbítással foglalkozom, hobbi szinten modellkedem és a sminkelés világa is nagyon érdekel. Hiszek a pozitív gondolkodásban és életvitelben, mert úgy vélem, hogy a gondolataink erősen befolyásolják az életünket. Szabadidőmben nagyon szeretek utazni, és különböző kultúrákat megismerni" - mondta magáról Kővágó Dóra egy videóban.

Közösségi oldalán kérte a szavazatokat a műsor előtt, nagyon izgatott volt a verseny miatt.

"Elérkezett a nagy nap. Valakinek ma este gyökeresen meg fog változni az élete. Emlékszem, hogy minden évben ott ültem a tévé előtt és néztem, csodáltam a lányokat, ahogy végig vonulnak a színpadon. Ma pedig én fogok ott állni, és átélni ezeket a pillanatokat. Akárhányszor kiléptem a próbákon a képzeletibeli színpadunkra, mindig az volt a szemem előtt, hogy most ezek az élmények rám várnak. Csodálatos két hét áll mögöttünk, rengeteg munkával. Úgy gondolom, hogy ma este mindenki azon lesz, hogy egy fantasztikus show-t hozzunk el nektek a képernyő elé. Nagyon izgatott vagyok" - írta.

A verseny másnapján megköszönte a szavazokat azoknak, akik neki drukkoltak. "Nagyon-nagyon szépen köszönök mindent! Hálás vagyok mindenkinek mindenért, legfőképp hogy egy ország velem volt végig tegnap este. És ne felejtsétek el: mindig minden úgy alakul, hogy nekünk jó legyen, mert ha nem, akkor még nincs vége!"

Van még pár kép Dóráról, lapozzon!

Let's block ads! (Why?)

Forrás...