Adam Sandler Majdnem Csinált Egy Jó Filmet

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' klarensz hozta létre. Ekkor: 2015. március 15..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Adam Sandler nagyjából 1994 óta minden évben leforgat egy-két csapnivaló vígjátékot, ahol mindig ugyanazt a kicsit pocakos, közepesen bunkó, de nagyon jószívű, csetlő-botló figurát - vagyis saját magát - alakítja. Azt a fajta örök gyerek lúzert, aki még a randijain is ugyanolyan hatalmasakat fingorászik és büfög, mintha csak a haverjaival kosarazna vagy videojátékozna, mégis happy end lesz a sztori vége, és összejön az álomnővel.

Sandler ezen a recepten az elmúlt húszegynéhány évben semmit sem változtatott. Sőt, kifejezetten büszke arra, hogy minden évben ingyen elutazhat valahová a haverokkal, hogy ott a slampos melegítőnadrágjában ökörködhessen velük egy kicsit, és a végén többmillió dollárt kapjon mindezért.

Csak a szokásos: slampos Adam Sandler, ordító Converse-reklámmal
    Fotó: Next Wednesday Productions / Big Bang Media
    A Cipőbűvölőtől sem vártam tehát semmi újdonságot. Csak egy ordító termékmegjelenítésekkel és disznó poénokkal telepakolt vígjátékot, amiben Sandler egy kultikus színészóriással karöltve (Christopher Walken helyett ezúttal Steve Buscemivel) bemutatja: a morgolódó, átlagos kisembernek is bejöhet az élet, ha két rottyantás és röhögés között odafigyel végre a családjára. Aztán én lepődtem meg a legjobban, hogy

ez az Adam Sandler-vígjáték nyomokban sem tartalmaz fingást, hányást és böfögést, ráadásul kifejezetten jól emeli be a sztoriba az urban fantasy elemeket.

Oké, a főszereplő, aki ezúttal egy csóró New York-i suszter, természetesen most is úgy öltözködik, mint egy csöves. Ráadásul mindenhová magával cipeli a Converse márkájú sporttáskáját, és persze sosem néz a bombanő szemébe, mindig csak a melleit bámulja.
    Hoppá! Adam Sandler fingásmentes filmet csinált - indavideo.hu
    Index - Kultúr - Adam Sandler majdnem csinált egy jó filmet