Bár legtöbbször mosolyog, és mindig minden kérdésre nyitott Cinthya Dictator, egy valamiről eddig sosem beszélt: kamaszlányként úgy összeverték, hogy az ütések és rúgások után ájultan hevert a földön. Cinthyát annyira megviselte a bántalmazás, hogy még mindig nehezen mesél a történtekről. – Tizenhét éves voltam akkor. A gót stílust képviseltem, a fekete és rózsaszín hajammal igazán feltűnő jelenség voltam. Ez szúrta a szemét egy lánynak és az öt fiúhaverjának – mesélte az Éden Éjjel műsorvezetője. – Nem tettem semmit, amivel felbosszanthattam volna őket, egyszerűen furán néztem ki. – Már általános iskolában is vonzódtam az extrém dolgokhoz, de azon kívül, hogy fekete ruhákat hordtam, és festettem a hajam, nem voltam balhés gyerek. Nem ittam, anyuval mindent megbeszéltünk otthon, nem kellett miattam aggódni. Nem provokáltam senkit, erre az a lány hirtelen nekem esett a nyílt utcán, ütött és vert, a hajamat is kitépte. Egy barátnőm volt velem, de esélye sem volt segíteni, ugyanis négy-öt férfi volt a lánnyal, akik csak röhögtek rajtam, én pedig ájultan feküdtem a földön. Orvosi látleletet ugyan készítettek róla, de feljelentést nem tett a megvert lány, így csak az emlékeiben maradt nyoma az esetnek Cinthya orrcsontrepedést szenvedett. Orvosnál járt ugyan a brutális támadás után, de a rendőrségen nem tett feljelentést. – Azt mondták a rendőrök, a saját érdekemben ne tegyek semmit, mert még inkább felhergelem a támadóimat – mondta a fiatal lány, aki csak nagyon nehezen tette túl magát a történteken. Cinthya egy hétig iskolába sem ment, több évig pedig az utcára is félt kimenni. – A fizikai fájdalmon túl a pszichés része a nehezebb. Senkinek nem kívánom ezt. BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Celeb - Ájultra verték Cinthya Dictatort