Bulvár Alaposan Kiakadt A Színésznő És Beszólt A Riporternek

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. március 26..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A színésznő is csak ember, ha elszakad a cérna, különösen, ha ostoba kérdésekkel bombázzák, hát visszaszól.

Cate Blanchett a Channel Ten The Project műsorában volt meghívott vendég a minap, a Hamupipőke című legújabb filmje kapcsán. Azonban a riport nem úgy sikerült, mint ahogy azt a stáb várta. Már a kezdet is elég döcögős volt, Jonathan Hyla riporter a jobb hangulat érdekében be is dobta a "hoznom kellett volna egy kis sört" mondatot, amivel azonnal elnyerte a színésznő ellenszenvét.

A hangulat kicsit sem lett jobb, hiszen Cate konkrét, a szerepét érintő kérdést nem is kapott. Saját magától kezdett el beszélni a moziról, kiemelve, hogy Jonathan egyáltalán nem végzi jól a munkáját. Miután az Oscar-díjas színésznő látta, hogy a vele szemben ülő férfi teljesen lefagyott, újra kezdték az interjút, bár valószínűleg jobb lett volna annyiban hagyni.

Cate Blanchett. Fotó: Photoshot (UPPA)

"Egy nagyon fontos kérdést kell feltennem, hogyan tudtad a filmben pórázon vezetni azt a macskát? Én próbáltam a barátnőm cicájával, de nem ment!" - tette fel az egyértelműen "releváns" kérdést a műsorvezető. A színésznőnél itt teljesen elszakadt a cérna, és ráförmedt a férfira: "Komolyan ezt az ostoba kérdést tetted fel nekem? Na jó itt a vége az interjúnak!"- zárta rövidre a felvételt a felpaprikázott filmcsillag.

Ez aztán ciki! Azért kíváncsiak lennénk milyen fejmosást kapott ezután a riporter, ha egyáltalán meg van még a munkája...

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/03/25/alaposan-kiakadt-a-szineszno-es-beszolt-a-riporternek/