Lám-lám; szavazatom kiegyenlítette az állást 50-50%-ra. Miért tartom jobbnak az aránnyal rendelkező oldalakat? - nincsenek tele annyi lom-/ és hulladék torrenttel - a letöltők megnézik, hogy mit töltenek le (miért és megéri-e) - sokkal megfontoltabbá teszi a letöltőt - ezeken az oldalakon a Free leech ajándék - utóbbi időben több oldal Free reg / - leech van / és még sem "dübörög a(z) (adat)forgalom" - amennyiben az ember "gazdálkodik" akkor motivált lesz abban: feltöltsön, játsszon (kvíz és pontjátékok, donációt végezzen) = felelősségteljesebben cselekszik
Aránymentes. Friss regisztrációval ez a legjobb kezdés, s nem kell azon agyalnod, hogy na ez a torrent még belefér-e? Legfőképpen azoknak, akiknek nem olyan gyors netük van.
Én mind a kétféle megoldású oldalakat egyaránt használom. Ahol figyelni kell az arányra, ott sincs problémám, ugyanis általában két, illetve három számjegyűek az adott oldalakon az arányszámok.
Furcsa maga a kérdés is: - arányszámítással rendelkező oldalak többségére bekerülni: nehéz (pl.: meghívóval, FreeReg) Aránymentes oldal: - vagyok ilyennek is tagja (iNSANE, Dragonbit, nCore) ... és juss be az nCore-ra -..
Összességében jobban tartom az aránymentes oldalakat, nem mindenkinek van lehetősége annyit seedelni, vagy egyszerűen nem rendelkezik olyan nettel, hogy egy kisebb oldalon ahol egy adott torrentet max párszázan töltenek le, vissza tudjon eleget tölteni. Engem személy szerint nem befolyásol abban, hogy használok-e egy oldalt, évek óta nem vettem ki seedet a kliensből, de jobban megfontolom, hogy egy új anyagot leszedjek-e kisebb, nem aránymentes oldalról, mert nem biztos, hogy vissza tudok eleget tölteni akár hónapok alatt, az arányom meg nem szívesen rontom sehol