Argentína: már megbánta Martino, amit Messiről mondott

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' nonoka hozta létre. Ekkor: 2015. augusztus 20..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, már megbánta korábbi nyilatkozatát Lionel Messivel kapcsolatban.

„Azok, akik Messi válogatottbeli teljesítményét kritizálják, nem érdemlik meg, hogy véleményt formáljanak a futballról. Arról beszélni, hogy vissza kellene vonulnia a válogatottságtól, érthetően frusztrálja őt. Bár ha én lennék Messi, már régen besokalltam volna, és lemondtam volna a válogatottságot” – mondta korábban Martino.
    „Most már látom, nem kellett volna ezt mondanom – bánta meg szavait az argentin szövetségi kapitány, aki most azonban meghívta a Barcelona támadóját. – Nem beszéltem vele a meghívó elküldése előtt, de remélem, hogy eljön!”
    Korábbi argentin sajtóhírek szerint az idei Copa América után – a döntőben kikaptak Chilétől, és az össztűz a csapatkapitányra zúdult – Messi szünetelteti a válogatottságot, ennek ellenére Martino számít Messire a Bolívia elleni szeptember 4-i felkészülési mérkőzésen és négy nappal később, Mexikó ellen is.
    A két találkozót Texasban vívja a 2018-as világbajnoki selejtező-sorozat októberi rajtjára készülő argentin együttes.
    http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-martino-mar-megbanta-amit-messirol-mondott-2433189