Kizárták a jelenleg zajló Australian Open junior versenyéből az olasz Maria Vittoria Vivianit, aki mérkőzésen eltalált egy labdaszedőt. A 17 éves lány nehezen viselte a döntést, miután megtudta, kilencven percen át sírt. Viviani az első szett elvesztése után mérgében, de egyáltalán nem agresszívan oldalra ütött egy a nála maradt teniszlabdát, pechére pont eltalált egy labdaszedőt. Az olasz lány nem nézte, hogy merre üti a labdát és a labdaszedőnek sem esett baja, a versenyzőt mégis kizárták, ráadásul nemcsak az egyes, de a páros küzdelmekből is. A közösségi oldalakon sokan támadták a szervezőket, azzal védik az olasz lányt, hogy Roger Federer elleni mérkőzésén Nisikori Kei is eltalált egy labdaszedőt, de az a mérkőzés nem ért idő előtt véget. Másfél órán át sírtam, nagyon ki voltam borulva. Élveztem a mérkőzést, elütöttem a labdát, a labdaszedő pedig pont mozgásban volt. Azonnal elnézést kértem és láttam, hogy semmi baja nem esett. Semmi rosszat nem tettem, ezt mindenki tudja" – nyilatkozta a rendkívül elkeseredett Viviani. Let's block ads! (Why?) Forrás...