Az ál-Szalai csúnyán megetette a bulvárlapot

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2016. augusztus 23..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Az év egyik legnagyobb bulvárbakiját követte el a Bors, egy mestertrollt sikerült megszólítaniuk Szalai Ádám helyett.

A bulvármédia kedvelt témája az utóbbi hetekben az énekes Dobrády Ákos és a színésznő Iszak Eszter szakítása. Az újabb és újabb sztorik között a Bors kedden azt írta, hogy a színésznő már meg is találta új párját Szalai Ádám személyében.

Szerették volna megszólaltatni a magyar válogatott csatárt, de egy másik Szalai Ádámnak küldték el a kérdéseiket. Pechjükre az ál-Szalaiban egy mestertroll veszett el, és válaszolt a bulvárlap kérdéseire. A saját szempontjából csak az igazat mondta.

"BULVÁRMÉDIA FAIL - ennek a cikknek a szépséghibája, hogy amikről azt írják, hogy nyilatkozta Szalai Ádám, azokat én nyilatkoztam. Sikerült nekik az én e-mail címemre írni a kérdéseiket úgy, hogy rá sem kérdezteék, hogy én a focista vagyok-e. Én pedig ilyet sosem állítottam, sőt, amiket válaszoltam, 100%-ig igazak a saját nézőpontomból... :tef161:" - írja Szalai Tumblr-en.

A másik Szalai Ádám

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Bors cikkéből azóta már eltűnt az ál-szalais rész, de a 444.hu-nak van egy screenshotja a vonatkozó részről. Különösen az a rész zseniális, hogy "Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá."

Let's block ads! (Why?)

Forrás...