Az idegenek köztünk járnak.

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' rocsi69 hozta létre. Ekkor: 2013. február 05..

1. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Ha te is úgy gondolod hogy az idegenek köztünk élnek itt a helyed!
    Feltünt már ,hogy a boltos ,a tqaxisof?r a politikus vagy a celeb esetleg az anyósod úgy viselkedik mint egy földönkívüli,vagy olyan sztorit hallottál ami paranormális? Írd le nevezd meg tölts fel képet róla.
    Mert mindenki tudja "Az igazság odaát van."

• Like Like x 2
  2. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Köztünk

Azt hiszem ez örök vita tárgya,szerintem itt vannak :tef293:
    http://pecsistop.hu/tudomany/az-ufok-leteznek-megdonthetetlen-bizonyitek-video/1110095/

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szeretném én is elhinni ,

Szeretném én is elhinni , elvihetnének egy galaktikus utazásra .

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beste UFO Sichtungen

5. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    egyedül " vagyunk"

szerintem az univerzumban nem csak mi létezünk,rajtunk kivül bitos,hogy van más életforma is de lehet nem miránk hasonlitanak.

6. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-Atlantisz

Szia! Hat abba sajnos ne nagyon remenykedj, agalaktikus utazasban de UFO-k vannak be van bizonyitva meg a szovjet idok alatt bebizonyitottak , hogy leteznek!Aktak sokasagat fedtek fel erre vonatkozolag nemreg Oroszorszagban. Nem tudom mennyi ennek az igazsagtartalma de bizony leteznek! En csak annyit mondok mindig erre: Hiszem ha latom is!

7. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hol vannak az idegenek??

Ez a mondat lehetne az eddig globálisan elért eredményeink, kritikája a földönkívüliek szempontjából:
    A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az
    az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

Azért még itt lehetnek!! :tef318:

8. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szeretném én is elhinni-re

Volt egy film "A függetlenség napja" Will Smith.
    Abban volt egy rész mikor a részeges pasi a kricsmiben azt mesélte ivó cimboráinak, hogy az UFO-k elrabolták és szexuális kísérleteket végeztek rajta.
    De te biztos nem ilyen galaktikus utazásra gondoltál..... :tef318: :tef293:

9. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re foldonkivuliek

foldonkivuli eletet kutatunk a Galaxisban... ez szep.
    csak az a baj, hogy itt a Foldon nem tudunk normalisan egyuttelni!!!
    HA, megegyszer mondom HA letezik intelligens foldonkivuli elet ( es ebben a vegtelen Galaxisban miert ne letezne vegtelen Elet? ), akkor egy rovid latogatas utan sikitva menekulnenek innen, vagy kiirtananak ( jobb esetben galaktikus karantenba raknanak ) minket. lehet, hogy mar ott is vagyunk? es csak ellenorizni jarnak neha, mint foorvos a bolondokat? :tef161:

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    földön túli jelenség!??

Diana hercegn? jelent meg egy Skóciai templom ablakán!

Egy kínaiakból álló csoport tagjai éppen a Glasgow-i templomban készítettek videó felvételeket a templom színes üvegeir?l, de ekkor még nem tudták, hogy egy földön túli jelenséget is megfognak örökíteni. A felvételt elküldték Michael Cohen - nek is aki szakért?je a paranormális jelenségeknek. Cohen azt mondta , hogy ez a felvétel bizonyíték arra, hogy igenis vannak paranormális jelenségek. A tudósok azonban állítják, hogy szellemek nem léteznek, azonban az emberek folyamatosan a világ minden tájáról észlelnek szellemeket. ,, Lehet, hogy a szellemek semmit nem akarnak t?lünk csak valami elintézni valójuk maradt a világunkban.,,
    Cohen állítja, hogy ez a felvétel az egyik legtisztább amivel valaha is találkozott. Elárulta, hogy a felvételeket egyedül vizsgálja , de elképzelhet?nek tartja azt is, hogy csak egy bizarr optikai csalódás. A szellemek olyan helyeken jelennek meg, amihez életükben valamilyen úton kapcsolódtak, hogy így figyelmeztessenek embereket egy közelg? veszély miatt.

Optikai csalódás avagy LétezhetneK szellemek ?

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem mert ha csak az UFO-k

Nem mert ha csak az UFO-k tudnának ilyen téren elvarázsolni akkor régen rossz , én amolyan Csillagkapu dologra gondoltam egy nagy felfedezésre akár más földönkívüliekkel karöltve .

12. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hol vannak ?

Ha koztunk jarnak, akkor, hogyan ismerjuk fel Oket?
    Annyira meggyozoen irjak le konyvekben es filmekben, szinte elhiszed amikor nezel egy ilyen filmet, ...elso, masod, harmadtipusu talakozasokrol olvasni, filmekben latni.
    En szivesen reszt vennek egy ilyen Urutazasban, de csak akkor, ha baratsagos Idegenekkel talalkoznek.

13. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    csillagkapu

Na egy ilyen dolog engem is vonzana,délel?tt Alfa Centauri ,délután egy másik galakszis ,vacsora otthon.

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Idegenek ....

Hali :

Láttam/tunk már jó néhány filmet a földönkivüliekröl ami nekem a legjóbban tetszett az E.T. aranyos kis film ....

Amit mondani szeretnék ; a filmek nagyrésze mindig egy magasabb civilizációt mutatnak de végül is mindig az emberiség gyöz !

Tegyük fel ha hirtelen valamelyik ürszonda segitségével felfedeznénk egy más fajt valahol a világürben na és kiderülne ,hogy a fejlettségük jóval a mi szintünk alatt volna ; Mi történne, barátságosan közelednénk mi emberek ?
    Tehát ne egy fejlett életet várjunk , hanem ha nekünk megadatna a lehetöség ?? Érdekes lenne ....

15. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Idegenek re

SAjnos akkor úgy járnának mint a dél-amerikai kultúrák eltörölték ?ket.

16. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Közel tízezer vagy lehet már

Közel tízezer vagy lehet már annál is több m?hold kering a Föld körül , nem egy ?rszondát kil?ttek már , rengeteg radarral és még ki tudja mikkel pásztázzák az ?rt , és semmi . Lennének idegenek azt már tudnánk f?leg akkor ha azok értelmesebbek mint mi mert tuti leigáznának minket .

17. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re- közel tízezer

Az a baj, hogy a fele ?rszonda csak kering (a nap meg korong) szóval onnan felülr?l nézegethetik a Merkúrt meg a Vénuszt attól még nem lesznek okosabbak.(Még az Európa hold az ami reményekkel teli lehet a jég alatti óceánjaival) Persze van ami landolt is de hát arról is vannak a vélemények, hogy csak dísznek küldték fel és elhallgatnak dolgokat.
    Pl.: a marsjárók milyen szép színes(vörös) képeket csinálnak a marsi égr?l, közben meg azt mondják milyen ritka a légkör ott. Ezzel csak arra utalok, hogy ha olyan ritka akkor se vörösnek se kéknek nem kéne lennie a marsi égnek hanem leginkább feketének.

A rádióteleszkópokkal meg pásztázhatják az ?rt de max annyit találnak, hogy nézd: ott mintha valami keringene.

Amúgy még a földön se fedeztünk fel mindent, évente fedeznek fel új állatokat, akkor ne várjuk, hogy pár bádogdoboz talál életet más bolygón. 100 éve ha azt mondtam volna, hogy Panda meg hegyigorilla létezik kinevettek volna.
    S?t 100-150éve Trója is csak egy legenda volt. Úgyhogy még Atlantiszra is van remény, hogy megtaláljuk. :tef344:

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Igaz

Szia Atlantisz!
    Nagyon igazad van!Én sem hiszem,hogy lenne élet,legalább is értelmes élet a földön kívül!
    Az biztos,hogy sok megmagyarázhatatlan dolog van a Földünkön,de az még nem jelenti,hogy higgyünk egy magasabb intelligenciával megáldott idegen lényekben!
    Én azt mondom,az hogy valamire még nem találtunk választ,az még nem jelenti,hogy nincs is!

19. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Közel tízezer vagy lehet már re

Szia!
    Honnan veszed,hogy még nem vagyunk leigázva?! :tef161:
    Üdv!

20. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    idegenek koztunk

Sziasztok!

Nos itt vagyok en aki soha nem hitt semmifele paranormalis jelensegben,sem hogy latogatnak a foldet idegenek,sem pedig szellemekben,kisertetekben.
    Talan meg most sem hiszek,de elmeselek ket tortenetet ami velem tortent.Nem nagy dolgok,de im..
    Egyik:
    Meg gyerek voltam,ugy 11 eves.Ejjel megebredtem almombol es ahogy kinyitottam a szemem,az agy vegenel ,az ablakkal egyszinten egy fazekszeru targyat lattam,fenylett. Annyira megilyedtem hogy bebujtam a takaro ala es par pillanatig csak lapultam,aztan erot vettem magamon,leszalltam ,felgyujtottam a villanyt es kiabalni kezdtem a szuleimnek.Persze nem volt ott mar semmi.Nem tudom mai napig sem mi volt az,talan alom de nagyon valosagszeru.
    A masik:
    Ket reszbol all a hazunk,egyik a konyha es egy kis haloszoba,a masik mas harom szoba,ahol dogozni szoktam.Egyedul voltam egy ejjel a dolgozoszobaban ,lefekudtem a Tv ele,mikozben a ferjem a masik hazreszben ugyancsak TV-zett de masvalamit nezett.Elszenderedtem es egyszer csak megebredtem.Allt valaki a hatam mogott es lassacskan huzogatta lefele rolam a takarot,nem ert hozzam ,csak a takaro mozgasabol tudtam,de a jelenletet is ereztem tisztan.Annyira megilyedtem,hogy mozdulni se es szolni sem birtam,aztan egy hatarozott mozdulattal megis felpattantam,szetneztem,de senki sem volt ott.Atszaladtam a ferjem melle es belekapaszkodtam,mar aludt.Nem telt bele sok ido,mikor ujra arra ebredtem,hogy valaki a labamnal fogva huz lefele az agybol.Kapaszkodtam a ferjembe erosen,aztan mikor erot vettem magamon es felultem,mar megint nem volt ott senki.Ez egy eve tortent.Nagyon sokaig nem mertem este egyedul maradni a hazban,mostanra mar elfelejtettem,de megmagyarazni most sem tudom.