Balotelli Vagy Hősként Távozik, Vagy Liverpoolban Fog Megdögleni

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. január 29..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint a védence még sosem élt át ilyen rossz időszakot, mint most a Liverpoolnál.
    A játékosügynök a La Gazzetta dello Sportnak beszélt a Balotelli körül kialakult helyzetről.
    "Az a terv, hogy itt marad az Anfielden, és összeszedi magát. Legutóbb hétfőn találkoztunk, akkor azt mondtam neki: 'ide figyelj, négyéves szerződésed van, nem viszlek innen sehova. Vagy felszívod magad, és 60-70 millió euróért cserébe hősként távozol, vagy Liverpoolban fogsz megrohadni'. Ez volt az első alkalom, hogy így beszéltem egy játékosommal, de úgy éreztem, fel kell ráznom" - mondta Raiola, aki szerint Olaszországban más ember volt Balotelli, de a Poolban nagyon maga alá került.

Mario Balotelli pocsék napokat él Liverpoolban
    Forrás: AFP/Adrian Dennis
    "Milánóban nyugodt volt, kiegyensúlyozott. Most viszont kutyául érzi magát, soha nem volt ilyen rossz passzban. A Liverpoolnál nem babusgatta senki, megkapta a lehetőséget, de nem tudott élni vele. Kikerült a kezdőcsapatból, aztán megsérült és nyolc hétre kidőlt a sorból. Teljesen elvesztette a ritmust" - ismerte el Raiola.
    Mario Balotelli 2014 augusztusában 16 millió fontért került a Milantól a Liverpoolhoz, azóta mindössze két gólt szerzett a csapatban. Ennek ellenére a Lazio mindent megtesz, hogy megszerezze, de Raiola nyilatkozata alapján erre nem sok esély mutatkozik.
    Forrás:Balotelli vagy hősként távozik, vagy Liverpoolban fog megdögleni

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. március 09.