Kedves Felhasználóink! Ma tartják a Biztonságos Internet Napját, melyhez kapcsolódóan mi is szeretnénk néhány, a felhasználói fiókotok biztonságával kapcsolatos tanáccsal ellátni benneteket. Szeretnénk továbbá megjutalmazni legbiztonságtudatosabb felhasználóinkat! Rövid tanácsaink a következők: 1) Aki eddig nem tette, fontolja meg a kétlépcsős azonosítás (2FA) használatát! Segítségével nagyobb biztonságban tudhatod az accountod, hiszen akkor is távol tarthatod az illetéktelen személyeket, ha már megszerezték a jelszavadat. 2) Aki már használja a 2FA adta lehetőségeket, kérjük ellenőrizze, hogy tartalék kódjait elmentette-e, ezek hiányában ugyanis a telefonja váratlan meghibásodása esetén véglegesen kizárja magát a fiókjából! A tartalék kódok a Beállítások > Biztonság menüben tekinthetők meg. 3) Fontos, hogy naprakész és megfelelően működő e-mail címet használjatok az oldalon, ellenkező esetben a fiókotok elvesztését kockáztatjátok! Regisztrált e-mail címeteket a Beállítások menüben ellenőrizhetitek, és szükség esetén ugyanitt változtathatjátok meg. A következő szolgáltatókhoz gyakran nem érkeznek meg az e-mailjeink, emiatt nem tekintjük megbízhatónak ezeket: @freemail.hu, @citromail.hu, @vipmail.hu, @indamail.hu, @gmail.hu, @digikabel.hu. 4) Felhasználói fiókotokat egyedi jelszóval védjétek, amit más oldalakon nem használtok. Ellenkező esetben más oldalak adatszivárgásai miatt az nCore fiókotok is veszélybe kerülhet. A jelszavatok legalább 8 karakteres legyen, és kerüljétek az értelmes szavak használatát! A jelszót ne írjátok fel sehova, szükség esetén használjatok jelszókezelő alkalmazást és erős mesterjelszót! 5) Aki eddig nem tette, fontolja meg a HTTPS tracker használatát. Ez biztonságos, titkosított kapcsolatot eredményez a torrent kliens és az nCore trackere között. 6) Érdemes megfontolni továbbá VPN szolgáltatás igénybevételét. A VPN használata elrejti a forgalmazott adatokat az internetszolgáltató, és egyéb illetéktelen személyek elől. A Biztonságos Internet Nap alkalmából ismeretterjesztő nyereményjátékkal is készültünk nektek, melyet itt érhettek el: [NYEREMÉNYJÁTÉK] A kérdőív kitöltésének határideje: 2023. február 14. 20:00 A nyeremények a következők: 1) Aki minden kérdésre helyesen válaszol, de nem megbízható e-mail cím van hozzákapcsolva a fiókjához, 1000 pontot kap. 2) Aki minden kérdésre helyesen válaszol és megbízható e-mail cím van hozzákapcsolva a fiókjához, 5000 pontot kap. 3) Azon felhasználóink között, akik az előző pontban szereplő feltételeket teljesítik, továbbá kétlépcsős azonosítást is használnak, 25 db 1 hónapos Prémium csomagot sorsolunk ki. A fenti feltételek teljesülését 2023. február 21.-én ellenőrizzük. A nyeremények ezt követően kerülnek kiosztásra. Az nCore Staff
10 éve és6 hete vagyok az oldal tagja.Voltam már az elsö 1000-ben is,most a 6500 körül(6453).Ezeket a számokat ki-hogy értelmezi,az a Maga dolga!De aki az oldal tagja,az tudja,hogy nem kicsi munkába kerül ezek a helyezések megszerzése.A 10 év alatt 37meghivot adtam!És ezt nem dicsekvés képpen irtam ide! Egy kis tatisztika:Több mint 3 éve nem járt az oldalon:3 Több mint 2 éve nem járt az oldalon:9 Több mint 1éve nem járt az oldalon:16 Több mint 20 személy még meg sem köszönte a meghivást! Lelek,ha Téged meghivlak,melyik sorba fogsz kerülni!?
Én minden nap benézek azokra a torrent oldalakra amelyeken fent vagyok Természetesen a köszönet sem maradna el a részemről ... azt gondolom minimum 1 köszönet jár
Én minden nap benézek azokra a torrent oldalakra amelyeken fent vagyok és rendesen seedelek is az arányom jók. Természetesen a köszönet sem maradna el a részemről!