Böde Dániel nem vett fel harisnyát, hogy jobban mutasson a tévében

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2018. február 26..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Sokszor játszott a Kispest ellen, ezért fordulhat elő, hogy a Honvédnak lőtte legtöbb gólját Böde Dániel. A Ferencváros labdarúgó csapatának kapitánya a hétvégi bajnoki nyitányon, a piros-feketék 5-2-es legyőzése után a Nemzeti Sportnak azt is elárulta, jó állapotban volt a felkészülés alatt, de akármilyen hideg is volt a hétvégi meccsen, harisnyát inkább nem vett fel.

"Azt nem jelenthetem ki, hogy én vagyok a legjobb, de azért csak lőttem két gólt. Igyekszem tisztességgel tenni a dolgom, próbálok úgy futballozni, ahogy elvárják tőlem, és ahogy elvárom magamtól" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak adott interjújában a meccs után Böde Dániel. Beszélt arról is, hogy a felkészülés alatt egyetlen edzést sem kellett kihagynia.

Jó állapotban is érzem magam, de ezt fenn is kell tartani. Jobban odafigyelek bizonyos dolgokra, elvégre elmúltam már harmincegy is. Amikor húszévesen fel és alá rohangáltam, nevettem azon, hogy az öregek figyelmeztetnek: „Meglátod, öcsi, harminc fölött már nem virgonckodsz ennyire". Idővel rá kellett döbbennem, hogy igazat beszéltek. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy a Domzale elleni felkészülési meccsen hosszú alánadrágot vettem fel. Két-három évvel ezelőtt még kiröhögtem volna magam, most mégis úgy véltem, a nagy hidegben jobb az elővigyázatosság – főleg két combsérülés után."

Azzal kapcsolataban, hogy a Honvéd elleni meccsen miért nem öltözött fel jobban, azt mondta:

"Felvetődött bennem, hogy felhúzom, de a bajnoki azért más, mint az edzőmérkőzés. Adta a tévé, gondoltam, jobban nézek ki rövidnadrágban."

Böde Dánielt nem ijesztette meg sem a fagyos időjárás, sem a HonvédFotó: Csudai Sándor - Origo

Let's block ads! (Why?)

Forrás...