A hétvégén óriási meccse volt a Bolton-kapus Bogdán Ádámnak az FA-kupában, a Liverpool otthonában annyira jól védett, hogy teljesítménye megtetszett a Premier League-klubnak is. Hiába azonban a Liverpool-érdeklődés és a bravúrok, a Boltonnál nem akarják borítani az eddigi rendszert, azaz a magyar válogatott kapusára továbbra is csak a kupában számítanak, a bajnokikon változatlanul Andrew Lonergan véd. A Bolton News cikke szerint Neil Lennon menedzser bízik rutinosabb kapusában, mert Lonergan semmi rosszat nem csinált. „Ádám tisztában van a helyzettel, nem túl boldog, de megérti. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy két ilyen kapusunk lehet. Andy megérdemli a helyét, a Sheffield Wednesday ellen hatalmas védései voltak" - idézik az edzőt. Megszólatatták a magyar kapust is, ő jól tudja, a menedzsernek nincs könnyű dolga. „Nyilván szeretnék játszani, de nehéz helyzetben vagyok, mert Andy fantasztikus formában van. Az egész csapatnak jól megy, nekem pedig ki kell használnom azokat a lehetőségeket, melyeket az FA-kupában kapok. Remélem, ez sikerült, és a következő kupameccsen is én védek majd" - mondta Bogdán. A Liverpool ellen jövő szerdán játszanak újra. A magyar kapusnak lejár a szerződése a nyáron, és bár vannak érdeklődők (például a Liverpool), de Bogdán és a klub sem zárkózik el a hosszabbítástól. Neil Lennon szerint a magyar játékos már bizonyított, ezért meg akarják tartani. Forrás:Sport Géza - Futball - Bogdán nem örül: hétvégén bravúrok a Pool ellen, kedden kispad