Bosszú / Revenge (2011) Rendez?: Mike Kelley Szerepl?k: Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe M?faj: dráma Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátn?je, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királyn?ként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felh?tlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek t?nik, de valójában minden lépése egy tervszer?en felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel. http://www.port.hu/bosszu_revenge/pls/fi/films.film_page?i_film_id=122624
Ezt láttam , nem vagyok oda Ezt láttam , nem vagyok oda az ilyen jelleg? sorozatokért de hajlok rá hogy folytassam a sorozat többi részének is a megnézésére , igazán ezt azok kedvelik akik a Dél-Amerikai sorozatokat is , szép lányok, ármánykodások stb.