2015.01.09. 15:59 - -Szűcs Gyula- Az HBO bejelentette: április 12-én tér vissza a képernyőkre minden idők legjobb kaszabolós fantasy sorozata, a Trónok harca, ami ugye valójában A tűz és jég dala-ciklus, de ezen ma már valószínűleg senki sem mérgelődik (legfeljebb a fordításon, hiszen George R. R. Martin eredetileg az A Song of Ice and Fire címet találta ki az 1996 óta kuszálódó, soha véget nem érő könyvsorozatának). Az új évad fő témája Dorne lesz, ahová ugye még a 4. évadban küldte el Tyrion a kis unokahúgát, Myrcella Baratheont. Ez Westeros legdélebbi része, a többi vidéktől hatalmas hegyekkel elválasztott, forró katlan, egy kis pálmasorral a félsziget keleti végén, ahol minden homokdűne mögött és kőrakás alatt a Martell uralkodóház valamelyik törvényes vagy törvénytelen fattya konspirál. Dorne vadregényes tájaihoz a készítők Dél-Spanyolországban, Andalúzia mór stílusú épületei között vettek fel jeleneteket. A dorne-i események mellett persze azt is megtudhatjuk, mi minden történt Királyvárban. Bréking! Április 12-én startol a Trónok harca 5. évada - comment:com
Mondhatjuk így is, hogy Game of Thrones. (?) Április 12.-én startol az új (V.) évad... Az a baj, hogy a HBO kezdi el a vetítést / ami ugyebár nem mindenki számára hozzáférhető. Az előző részek I-IV. torrentjei Data Filmek,Data Mozi oldalon hozzáférhetőek - bár regizni kell érte... Tehát: vagy lesz HBO előfizetésem, illetve kivárom, hogy valaki "feldobja" a netre. Választható a Cinemax - amennyiben regisztrálunk rajta / ami nagyjából ez a link: Sign up for newsletter - Cinemax Nos, akinek van ötlete: - örülök neki. Én eddig jutottam.