2009 Castle / Castle

A témát ebben részben 'Sorozatok Bemutatói' Dark Angel hozta létre. Ekkor: 2013. december 29..

?

Castle Értékelése!

1. 1

0 szavazat
    0.0%
  2. 2

0 szavazat
    0.0%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  1. Dark Angel / Guest

amerikai krimisorozat
    Forgalmazó csatorna:: abc

A sorozat futása:
    2009 -

Alkotó:
    Andrew W. Marlowe

főszereplők:
    Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Seamus Dever, Susan Sullivan, Tamala Jones

Tartalom:

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

2. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Még anno mikor behirdették kezdtem el nézni, ezt csak angolul néztem, maga az alapsztori nem igazán érdekelt csak a főszereplő Nathan Fillion-volt és mint nagy FireFly rajongó mondom, ha már benne játszik nem lehet olyan rossz. Hááát végülis nem bántam meg, hogy megnéztem, de lehetett volna jobban is kihozni belőlle, a főszereplőnk "Richard" édesanya meg egyenesen a világ másik felére kerget, már a szinésznő hangja mint angolul mint szinkronosan bozasztó azt a sipitós hangot te jó ég... És akkor még ott van mint maga a karakter, ami hááát szerintme nem sokar érő valami, jól ki van dolgozva, de szerintme a nézhetőségi faktoron emelne, ha nem lenne benne :tef293:

Címkék :