Sziasztok CF vagyok és gondoltam írok pár sort magamról. Igérem nem lesz hosszú. Gondolom nem nagyon kell bemutatkoznom, ha mégis, akkor CF dealer vagyok , az egyik társalapító . 24 múltam. Jelenleg "fuvaros" vagyok és szabad időm szeretem neten tölteni. Torrentezéssel kb 10-12 éve foglalkozom , ez amolyan hobbi nekem. A fórum világgal is körülbelül ekkor ismerkedtem meg. Volt pár év kihagyásom, de most itt az ideje, hogy visszatérjek. röviden ennyi, majd a későbbiekben alakul
Örülök hogy megismertelek! Tulajdonképen egy ívásúak vagyunk. Akár hiszed akár nem, én is elmúltam huszonnégy.
Szervusz Cf. Örülök hogy köztünk vagy. :mm: És köszönöm,ezt a remek oldalt amit Macival teremtettetek. :cso:
Szia CF! Remek az oldal! "24 múltam ... 10-12 éve torrentezek" Ez azt jelenti, hogy 12-14 éves voltál, mikor elkezdtél torrentezni? :w00t:
Hello Cf! Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Egy nagyon klassz oldalt kovácsoltatok össze! :cso:
Szia tulajtársam. Megkésve írok ide is már...de örülök hogy eljött ez az idő is, sikerült összehozni, összehoznotok ezt az oldalt.
Szia CF! Köszönöm, hogy olvashattam bemutatkozásod. Értelmes, vidám embernek ismertelek meg. Az oldal nagyon jól elkészített, ha csak egy picit is tudok hozzá tenni, az számomra is örömet hoz-hat.