Az Associated Pressnek nyilatkozta nemrég James Cameron, hogy késleltetik a következő Avatar-filmek gyártását, így az első folytatás csak 2017 decemberében kerül mozikba, írja a Variety. Cameron szerint nem egyszerű a helyzetük, mivel a trilógiának tervezett Avatart nem lehet több részletben, egymás után leforgatni, hanem egyszerre kell. Ráadásul még kérdéses a film költségvetése és a forgatókönyv sincs teljesen kész. A Fox persze továbbra is kitart a projekt mellett, hiszen hiába sokkal drágább, mint a legtöbb általuk gyártott mozifilm, az első rész 2,8 milliárdos rekordbevétele magáért beszél. Index - Kultúr - Csak két év múlva jön az Avatar folytatása
Sziasztok! James Cameron neve a filmes szakmában garancia a csodálatos látványvilágra és az igényes mozira. Nekem nagyon tetszett az Avatar. Nagyon várom a folytatást is. A forgatókönyv talán még kétséges, de a bevétel szerintem szinte garantálható. Így hajrá...Lássuk a medvét..
Köszi Kiscsibe A számitógépes grafikával készitett filmek olyan változata az én részemre, amit addig el sem tudtam volna képzelni, hogy meglehet ilyesmit valósitani a filmvásznon. Bevallom 3-szor néztem meg a filmet , és igazából csak akkor értettem meg a lényeget Nem szégyellem ezt elmondani, hiszen ez olyan téma volt , amit addig nem tapasztaltam. Éljen a harmonia ember és környezete közt , éljen a Pandora, és éljenek a na'vik !!!