Bulvár Cserpes Laura: Nem Hagyom, Hogy Ez Legyűrjön Engem

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. április 30..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bár az énekesnő korántsem kezdeményező típus, válása után újra nyit a férfiak felé.

Cserpes Laura fiatal kora ellenére már túl van egy váláson, így szinte a nulláról kellett felépítenie újra az életét. A 26 éves énekesnő traumaként élte meg, hogy tönkrement a házassága. Azonban felállt, és nem hagyta, hogy legyőzze a csalódottsága. Bár Fekete Dáviddal külön váltak útjaik, a "gyászidőszak" után Laura most újra nyit a férfiak felé.

Cserpes Laura, a Ridikül című műsor vendége volt. Fotó: mediaklikk.hu

"Nem vagyok egy kezdeményező típus, de elhatároztam, hogy nyitottabb leszek, ami már mást fog közvetíteni egy lehetséges partner felé. Egy időben azt vettem észre, hogy csak a munkám van, csak a feladatok, de így szerintem nagyon nehéz párt találni." - mesélte Laura aRidikül című műsorban, mi ösztönözte arra, hogy múltját lezárva ismét közel engedjen valakit magához.

Az énekesnő igazán hálás a sorsnak, - az élettől kapott hatalmas pofon ellenére - hogy olyan érzelmi intelligenciával rendelkezik, melynek hála tudott tanulni tönkrement kapcsolatából. Laura szólóénekesi karrierje egyre feljebb ível, így most a sikerorientált életvitelét lelassítva, ismét kitárta a szívét egy új szerelem felé...

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/04/27/cserpes-laura-nem-hagyom-hogy-ez-legyurjon-engem/