Csősz Boglárka depressziójáról vallott

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. november 13..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka, hét éve ment hozzá a török milliárdoshoz. Ma már nagyon jól érzi magát a kapcsolatban, de kezdetben sokat szenvedett Isztambulban.

"A kapcsolatunk első két éve rettenetesen nehéz volt. Sokat szenvedtem, miután Isztambulba költöztem. Egy tőlem távol álló, számomra ismeretlen kultúrába kellett beilleszkednem úgy, hogy a családom, a barátaim nem voltak a közelben, még a nyelvet sem ismertem. Nekem normális dolog, hogy beszélgetek ismeretlen emberekkel, férfiakkal is, náluk nem így működik.

A családi asztalnál például az apósom a fő ember, ő beszél, és ha nem tetszik neki egy téma, leállítja a beszélgetést. Teljesen más a török etikett. Furcsa volt az is, hogy mások előtt nem csókolózhatunk a férjemmel, nem bújhatunk össze. Anynyira megviselt a megfelelni akarás, hogy depressziós lettem" - mondta a Borsnak.

Fotó: Mudra László - Origo

Mint mesélte, ebben az időszakban rengeteget veszekedett férjével, Burakkal, sokszor volt mélyponton a kapcsolatuk, de szerelmük kiállt minden próbát.

A műsor hétfő este megy a Viasat3-on. Csősz Bogival hosszabb interjút olvashat itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...