Javarészt az erősebbik nem képviseli a fórumot, nos férfiak mennyire fontos számotokra a dekoráció a házban amelyben nap mint nap mozogtok és körül övez benneteket. Az egyszerűség híve vagy vagy esetleg van szép érzéked is? Vagy minden a gyengébbik nem nyakába szakad mert így kényelmes számodra?
Nos az egyszerű is lehet szép. Másrészt mindegy mit gondol a férfi úgy is a nő dönt. Bár ha én akarok valamit a házba az úgy is ott lesz és fordítva is. Nehogy már megtiltsa nekem valaki azt akivel együtt élek, hogy megvegyem. Nem lenne hosszú távú kapcsolat szerintem
Engem nem zavar hogy az asszony folyamatosan dekorálja a kéglit, csak megtanulhatna már fúrni,faragni ,ragasztani stb.Mert már nagyon unom a képek, feliratok,táblák egyéb vackok felszerelését.
Nem a megvételről van szó Merthogy azt is mellékvágányra lehet tenni. S azért ne feledd a nők fondorlatosak.
Nos ha az asszony fúrna, faragna, ragasztana stb, akkor te mégis az idő alatt mit csinálnál, azt ne mond hogy neki állnál rétest nyújtani
Természetesen DE Sőt hol van az leírva hogy női munka lenne De akkor mosogasson is el maga után a pasi és úgy maradjon ott az a helység patyolat tisztán ahogy megérkezett oda főzni Amúgy pedig a pasik jó 'szakácsok. Csak ne dekorálják ki a konyhát hús cafatokkal miközben az ételt készítik. hahahahahaha
Valamennyi azért csak kell, hisz az nélkül sivár lehet Pocok92, bár porfogó ugyebár, de az ember legalább ott érezze magát jól ahol él.