Die Hard 5 A Good Day to Die Hard magyar bemutató: 2013. február amerikai bemutató: 2013. február 14. rendező: John Moore főszereplők: Bruce Willis gyártó studió: 20th Century Fox Good Day to Die Hard munkacímen köztudatba kerülő ötödik epizód az InterCom forgalmazásában kerül majd idehaza a mozik palettájára, épp az imént kaptuk a hírt, hogy hivatalossá vált a Die Hard ötödik epizódjának magyar címe. Folytatódik a szokásos magyar játék a szavakkal, ezúttal a "Die Hard - Drágább, mint az életed" címen kell majd keresnünk John McClane legújabb kalandjait mind a mozikbna, mind a CineStar oldalán. A Die Hard - Drágább, mint az életed John Moore (Max Payne) rendezésében 2013. február 14-én, azaz valentin-napon kerül kiadásra a tengerentúlon és hasonló időben itthon is. A forgatókönyvet Skip Woods (Hitman, X-Men Kezdetek - Farkas) jegyezte, a stábban Willis mellett ott van Patrick Stewart, Sebastian Koch és Jai Courtney is.
hát remélem nem lesz olyan hát remélem nem lesz olyan mint a Magyarországon forgatott filmek többsége .ROSSZ. Szeretem sőt egyik kedvenceim közé tartozik, de remélem nem ragad rá a magyar átok, és nem lesz rossz szórakozás. Bruce azért még a legjobb színészek közé tartozik számomra..ha rossz lesz ha nem.
Die Hard 5. Bruce -ban még nem csalódtam, bár voltak melléfogásai..( Minden azzal kezdődött,Vadidegen,A kölyök..) hogy csak párat kiemeljek. De a Die Hard Franchise egészen más. Várjuk a megjelenést!
Die Hard 5 Üdv [ @HCK2012 ] Légyszives ,az alábbi link a mozisarokhoz vezet ás ott a film adatlapja ahol értékelheted , ez egy régebbi topic . Köszi .