http://www.magyarhirlap.hu/dobbenetes-allapotok-szocsiban [h=1]Döbbenetes állapotok Szocsiban[/h] A A A MHO/IJ - 2014. február 7., péntek Újabb képek érkeztek a hotelekből és a város kivételes helyszíneiről Putyin a lobbiban, méhecske a reggeli mézben, sörszínű csapvíz, fűtés és víz nélküli szobák. Hihetetlen és döbbenetes állapotokról számoltak be a héten a külföldi újságírók Szocsiban. Annak ellenére, hogy 37 milliárd eurót költött Oroszország a téli olimpia megrendezésére, a Twitter tele van a felháborodott, csalódott újságírók már-már beletörődött, ironizáló "jelentéseivel". [h=2]Hirdetés[/h] A szocsi téli olimpia megnyitója előtt két nappal még nem készültek el a szállodák, erről panaszkodnak az orosz városba érkezett nyugati újságírók és turisták. Az orosz szervezők szerint ők készen vannak mindennel, és már csak takarítanak. Az olimpiai helyszíneket Vlagyimir Putyin orosz elnök is meglátogatta, ő elégedett volt mindennel. A hotelfoglalások sorra eltűnnek, már az is szerencse, ha valaki négy fal között töltheti az éjszakát. Joerg Reuter megérkezése után egy olyan szobát kapott, ahol még folytak az építési munkálatok. A munkások a férfi melletti szobában laktak, a harmadik szobát egy kóbor kutya foglalta el. "Ahogy kiléptem a liftből (itt működött), farkasszemet néztem egy idegen kutyával. Ekkor döntöttem úgy, hogy ami sok, az sok." Az újságírók nem fogták vissza magukat A @SochiProblems megjelöléssel elküldött üzenetek skálája katasztrofális állapotokról tanúskodik. Eközben Putyin éjjel-nappal azt hangoztatja, hogy “több éven át hatalmas munka előzte meg a játékokat” és hogy “valóra válik több tízmillió orosz olimpiai álma”, s a NOB elnöke is elismeréssel nyilatkozott az olimpiai előkészületekről. Ha ez hét év munkájának az eredménye, akkor szurkoljunk mindannyian, de ne csak a sportolóknak. A képek alapján a rendezőknek nagyobb szükségük van a támogatásunkra. "A cellux mindenre megoldás. Van egy olyan érzésem, hogy sokan fognak hasonló trükköket alkalmazni!" "Ezt a szerelő csinálta, vagy az extra zuhanyrózsa kerül ide!" "Nem kell aggódni, csak gyakorlat! " "Welcome to Soch-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! " "Sokan a hotelszobákra panaszkodnak. Az én apartmanom előszobája így fest..." "Így kell konnektort beszerelni. Fél méterrel az ajtó fölé!" "Közérdekű közlemény: Tulajdonomba került három villanykörte. Elcserélném kilincsre." "Íme, a hotelszobám. Bárki beugorhat, és beleülhet a SIVÁRSÁG KAROSSZÉKEIBE" "Veszélyesek a folyosók, csak nyugodtan, mindenki haladjon tovább, de nézzen a lába elé!" "Ez ez eddigi legjobb szobánk" "A hotelünk recepcióján a padlót kifelejtették, de az az üdvözlő kép mindenért kárpótolt mindket." "Sokan kérdezték tőlem, hogy mi döbbentett meg legjobban a szocsi hotelszobámban. Egyértelműen ez!" "Ez az eredménye annak, ha megnyitom a csapot. De legalább tudom, milyen vizet nem szabad innom!" "A paralimpokonokra is gondoltak, ez a rámpa csak nekik készült." "Bonyolult vécékkel is sokkolnak." "Méhecskék a mézben, sörszínű víz, lehúzhatatlan vécék." "Használati útmutatót is adnak a vécékhez." "Internet is van a szobákban, az már egy másik kérdés, hogy hogyan használjuk." "Így készül a zöld fű Szocsiban." És végül egy ajándékkép a borzalmak után: Szocsiban "panorámásra festették" a vécéket!!! - See more at: http://www.magyarhirlap.hu/dobbenetes-allapotok-szocsiban#sthash.VUgc3EEF.dpuf