színes, magyarul beszélő, amerikai filmsorozat, 24 perc, 2001-2010 Stereo rendező: Michael Spiller, Bill Lawrence, Adam Bernstein, Marc Buckland forgatókönyvíró: Bill Lawrence, Gabrielle Allan, Janae Bakken zeneszerző: Jan Stevens operatőr: John Inwood, Richard Quinlan díszlettervező: Victoria Ruskin jelmeztervező: Carey Bennett zene: Tim Bright, Chris Link producer: Randall Winston látványtervező: Susan Bolles vágó: Rick Blue, John Michel szereplő(k): Zach Braff (Dr. John 'J.D.' Dorian) Donald Faison (Dr. Christopher Duncan Turk) John C. McGinley (Dr. Perry Cox) Ken Jenkins (Dr. Bob Kelso) Sarah Chalke (Dr. Elliot Reid) Dave Franco (Cole Aaronson) Judy Reyes (Carla Espinosa) Robert Maschio (Todd) Neil Flynn (a mindenes) Dr. John 'J.D.' Dorian (Zach Braff) úgy érzi, négyévnyi tanulás után mindenre fel van készülve, ami a kórházban érheti. A medikus azonban gyorsan szembesül azzal, hogy rengeteg meglepetés várja új munkahelyén, ahová legjobb barátjával, Christopher Duncan Turkkel (Donald Faison) érkezik.
Még anno amikor nagy szitkomos voltam végignéztem ezt is, szerintem megfelelő sorozat, bár néha félre kell tenni kicsit mint minden szitkomot, egy kicsit mást csinálni majd fojtatni akkor nagyon élvezhető lesz ez is. 5/4 láttam már jobb szitkomot (Californication) de megvolt az egyedisége és volt benne humor is néha, ez igazán hiányzik a mostani szitkomok egy részéből azok már kezdenek inkámb szappanolerába átmenni, mintsem élvezhető 20perces vidámságadagnak lenni...