[h=2]Egy ősi kínai gyógyír véget vet a kopaszságnak[/h] Egy kiváló USA tudós lerombolja a kopaszság gyógyítása körüli mítoszokat. [h=3] A tudósok világát nemrégiben megrázta egy váratlan hír, amit sokévnyi, alapos kutatások előztek meg. A KOPASZSÁG MOST MÁR GYÓGYÍTHATÓ! [/h] Doktor A. Chan egy amerikai születésű kínai orvos, aki a Dermatology at Stanford University School of Medicine-ben szerzett diplomát. Miután díszoklevéllel levizsgázott, dr Chan több mint 20 éven át dolgozott a Research Supervisor of Dermatology Intézetben, ahol olyan klinikai kutatásokban vett részt, amelyek gyógyíthatatlannak tűnő bőrproblémákra kerestek megoldásokat. Az egyik ilyen probléma volt a kopaszság: a haj részleges, vagy teljes elvesztése. Évtizedeket töltött azzal, hogy különféle hajserkentő összetevők hatásait vizsgálja, míg végül Dr. Chan rátalált arra az egy alkotóelemre, ami hiányzott az erőteljes gyógymódhoz, és ezt az összetevőt közel két évtizeden át titokban tartotta. Ez egy rendkívül ritka gyógynövény, ami csak a világ néhány helyén nő, és az ezzel való kereskedelem, és a felhasználhatóság szigorúan szabályozott volt mostanáig. "Amikor összekevertük más gyógyhatású elemekkel, ez a gyógynövény szó szerint egy kisebb fajta csodát művelt a fejbőrön: az egészet befedte új növésű hajszálakkal!", magyarázta Dr. Chan egy a napokban, Chicago, USA-ban tartott tudományos konferencián kollégáinak. 20 év kutatatás, és számtalan klinikai kísérlet után Dr. Chan végül szabadalmaztatott egy egyedülálló gyógymódot, amely meggyógyítja a kopaszságot. Dr. Chan fenomenális készítményén 16 különféle tesztet végeztek el, és hivatkozva a tudományos kiértékelésekre, az esetek 98.7%-ban értek el vele sikereket a kopaszság gyógyításában, és az elvékonyodó haj kezelésében. . Ezenkívül ez a megoldás nemcsak "élettel tölti meg a hajszálakat, " hanem a haj minőségét is rendkívüli módon javítja, azáltal, hogy táplálja a fejbőrt, és újraépíti a hajhagymákat, vagyis az újonnan kinövő haj vastagabb lesz, és háromszor gyorsabban nő. [h=2]A híres tudós elfogadott egy interjú meghívást főszerkesztőnktől, Mya Allen-től.[/h] Íme az interjú. Ms. Allen: Üdvözlöm Professzor Chan, hogy van? Dr. Chan: Jó napot kívánok! Nagyon izgatott vagyok! Nem kell, hogy "professzornak" szólítson! (nevet) Ms. Allen: Oh, rendben. Dr. Chan, mondana nekünk pár szót a felfedezéséről, ami megoldja a kopaszság, és a haj elvékonyulás rejtélyét? Dr. Chan: Igen, természetesen, ez egy érdekes történet. Modern tudósként főként az USA-ban és Európában dolgoztam. Hozzászoktattak, hogy elhiggyem, ha a high-tech eszközök és kémiai keverékek nem képesek megoldani valamit, akkor semmi más sem… De tévedtem. Soha nem gondoltam volna, hogy a választ a tanulmányaimhoz Ázsiában fogom megtalálni… Tíz hónappal ezelőtt meglátogattam egy ősi kínai falut az édesanyámmal, és más családtagjaimmal. Ebben a faluban született a dédapám, micsoda véletlen egybeesés, ugye? (nevet). Feltűnt egy dolog a faluban élő emberekkel kapcsolatban, amitől teljesen megdöbbentem: senkinek, abszolút senkinek nem volt ősz, vagy kopaszodó haja! Egyetlen embernek sem közülük, pedig sokan köztük már 90 évesek voltak! Mindegyiküknek vastag, egészséges, és sötét színű volt a haja, és a kopaszságnak nyoma sem volt! Kutatásba kezdtem, és néhány nappal később arra jöttem rá, hogy van egy speciális gyógymód, amit arra használnak, hogy is mondjam, hogy legyőzzék vele az idő múlását, és megőrizzék a hajuk szépségét. Ez valamiféle sötétzöld, sűrű szirup volt, amit a hajukra kentek, és bedörzsölték vele a fejbőrüket. Tényleg nagyon gusztustalanul nézett ki! (nevet) Ms. Allen: Mi volt ennek a gyógynövénynek a neve, és mostanáig miért nem használták a gyógyászatban? Dr. Chan: Valóban nem használták a nyugati gyógyászatban. A kínaiak évszázadok óta használják ezt a növényt megszárítva sebgyógyításra, bőrgyulladásra, és kopaszság ellen. Megmondták nekem ennek a növénynek a nevét, úgy hívják He Shou Wu, ami nagyjából azt jelenti „gyógyír minden bajra”. A latin neve Fallopia multiflora. Az ősi gyógyítók el akarták titkolni a külvilág elől, és úgy tervezték, ez így is marad az idők végéig, de ekkor jöttem én, és elkezdtem kérdezősködni! Ms. Allen: Dr. Chan, miért egyeztek bele, hogy Önök exportáljanak ebből a gyógynövényből Ázsián túlra? Dr. Chan: Megbíztak bennem, mert ahogyan az látszik is, én is kínai vagyok (rámutat az arcára, és mosolyog). Megbíztak bennem, mert orvos vagyok. Végezetül beleegyeztek, hogy használjam a gyógynövényüket a készítményemhez, mert megértettem velük, hogy a világon milyen sok embert ki lehetne gyógyítani vele egy olyan rémes, és kínos bajból, amit a nyugati gyógyszerek nem tudnak meggyógyítani, és amiről azt tartják, hogy gyógyíthatatlan. Segíteni akartak, és természetesen az Intézetem megfizette a gyógynövényt nekik, de nagyon megérte! Ms.Allen: Dr. Chan, vannak-e már olyanok, akik részesültek ennek a gyógynövénykeveréknek a jótékony hatásaiból, és pontosan mi a kopaszságra gyakorolt hatása? Dr. Chan: Igen, több mint 1000-en, férfiak, és nők vegyesen önként vállalkoztak arra, hogy részt vesznek a készítmény klinikai tesztelésben, ami összességében több mint fél éven át tartott. Mindegyikőjük szenvedett a kopaszság bizonyos fajtájától, vagy károsodott, és száraz volt a hajuk. Hetente kétszer kezeltük a résztvevők hajgyökereit, frissen mosott hajon. 2 hónap sem kellett hozzá, és döbbenten vettük észre, hogy a résztvevők 98.7%-ának elkezdett kinőni a haja. Néhányan sírni kezdtek… Azoknak a nőknek, akiknek hosszú, de sérült, vagy vékony volt a haja, újjáépült a hajuk: erős, puha, és csillogó lett, akárcsak a TV-ben szereplő hajmodelleknek, tényleg. Az eredmények látványosak voltak, 98,7%-os hatékonyság: ez majdnem teljes hatékonyságot jelent a kopaszság és az elvékonyuló haj kezelésében… Ez egy nagyon ritka tudományos eredmény! Ms.Allen: Egy utolsó kérdés, Dr. Chan: kapható-e már a készítménye, és mi a neve? Dr. Chan: Én, és a csapatom megkaptuk a szabadalmi jogát a készítménynek, vagyis a mi laboratóriumunk az egyetlen a világon, akinek lehetősége van a terméket gyártani. Nehéz rátalálni a He Shou Wu mennyiség szigorú szabályozása miatt, és éppen ezért csak korlátozott mennyiségű spray-t tudunk gyártani. A terméket nem forgalmazzuk gyógyszertárakban, sem bevásárlóközpontokban, vagy boltokban, vagy bio készítményeket forgalmazó üzletekben. Csak az interneten lehet megvásárolni, a készítmény hivatalos weboldalán keresztül,, és ha valaki elég szerencsés, akkor el tudjuk fogadni a megrendelését, és néhány napon belül házhoz visszük neki. Én FulFix-nek nevetem el a készítményt, mert pontosan ez az, amit tesz: megoldja az összes hajproblémát. Ez az egyetlen olyan természetes megoldás, ami a kopaszságból, vagy a vékony hajból egészséges, csillogó, vastag, új hajat csinál. Ez egy ígéret, amit a Természet adott, és tartott is be. Ez egy olyan eredmény, amit még soha azelőtt nem ért el senki a hajproblémák hatékony megoldásában. Hozzászólások Jakab Katalin Én kipróbáltam ezt a dolgot, és tényleg csodát tett a hajammal. Két hidrogénes szőkíttetés után tönkrement a hajam, nagyon ronda lett. Több mint egy hónapig használtam ezt a szert, és visszaadta a hajam igazi, erős ragyogását – most úgy nézek ki, mintha egy reklámból léptem volna elő…