Nagyvilág Egy magyar férfi is menekült a lövések elől a floridai repülőtéren

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Mézga hozta létre. Ekkor: 2017. január 06..

1. Mézga / nem lopott :D

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0

Ugyanabban a terminálban volt a lövöldözés, ahol az Origónak nyilatkozó magyar férfi is várakozott. Azt mondja, szörnyű érzés volt. Legalább öten meghaltak, és minimum nyolc embert kórházba vittek.

Egy magyar férfi is a Fort Lauderdale–Hollywood Nemzetközi Repülőtéren volt, amikor valaki több embert megölt helyi idő szerint péntek délután. Szekerák Ádám ugyanabban a terminálban várakozott, ahol a lövöldözés történt, egy helyi férfi segített neki, amikor elkezdődött a mészárlás.

Mindent tisztán hallottam. Először az emberek futottak sikítva, aztán jöttek a lövések. Engem egy amerikai férfi a földre rántott, azt mondta, itt biztonságos, bújjak be a szék alá és maradjak nyugodtan.

Szekerák Ádám azt mondja, ezután a lövések folytatódtak, az emberek pedig sikoltozva menekültek. Aztán az épületet kiürítették, majd akkor engedték vissza őket, amikor már biztonságos volt. Bár a Fox News arról ír, hogy egy második lövöldöző is lehet vagy lehetett a repülőtéren a TSA, vagyis a szövetségi repülésbiztonsági szervezet szerint, ezt a hatóságok egyelőre nem erősítették meg.

Amikor az Origónak nyilatkozott, a magyar férfi azt mondta, hogy már biztonságban vannak. Miközben a földön feküdt, egy drámai telefonbeszélgetést is hallott, miközben folyamatosan lövöldözött a fegyveres.

Mellettem egy lány feküdt, aki zokogva hívta az anyukáját, azt mondta neki, lehet, hogy ez lesz az utolsó telefonbeszélgetésük.

Minden, amit tudni lehet a lövöldözésről

Let's block ads! (Why?)

Forrás...