Képzeld el, hogy bemész munkába miközben készülsz az egész életedre hogy megváltozzon. A legtöbb anya tudja azt, amint a gyerekük megszületik, semmi sem lesz olyan mint régen. De mit tennél, ha világra hoztad az újszülött örömedet és lesütötted a szemedet mert megláttad, hogy neki két feje van? Pontosan ez történt evvel a szerencsétlen anyával Cygnus JK Hindu Hospitalnél Sonipatben, Haryana Észak-Indiában. Urmila Sharma világra hozta a sziámi ikreket miközben ráadásul azt sem tudta hogy ikreket szül! Túl szegény volt, hogy a szülés előtt el mennyen ultrahangra. A babalányokat nem nevezték még el, és közeli megfigyelés alatt vannak az újszülött intenzíven. A doktorok bizonytalanok, mindent meg tesznek azért hogy a kisbabák életben maradjanak! Dr Shikha Malik, a doktor, szülész azt mondta hogy ők nagyon szomorúak de segíteni fognak az anyának amiben csak tudnak. http://www.megoszthatod.eu/?p=22&fb...&fb_source=other_multiline&action_object_map=[375715079233686]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]
Sziasztok! Kézcsókom nonoka! Azt sem tudom mit mondjak. Szörnyű, vagy érdekes? Azt hiszem ez már csak nézőpont kérdése. De tudjuk azt is hogy van ilyen is. Abban sem vagyok biztos mint a hír írója sem hogy minek nevezzük az ilyen furcsaságokat. Gyermek két fejjel, gyermekek? Talán ha szegény(ek) életben maradnak és lesz tudatuk akkor nevezhetjük gyerekeknek jelen esetben lányoknak. Hiszen a tudat a fejben van és nehéz eldönteni kié a test, bár az sem lehetetlen. Ami a lényeg a szívük egyszerre dobban.
Szia fater! Nevezhetjük őket két lánynak, hiszen két külön agy, az két külön ember. Hát nem tudom, nem irigylem őket, se a szüleiket, de ha épek és egészségesek ugyan olyan értékes és tartalmas életük lehet mint akármelyikünknek. Magányososak so se lesznek..
sziasztok Nem tudom a tudomány mennyire fog fejlődni , amig a kicsik felnőnek, ha...és hogyan tudják majd segiteni a beilleszkedésben őket a későbbiekben. Ugy-e minden az agyban játszódik le? Mivel ott élünk meg dolgokat, érzelmeket. Nekem egyből az Avatar c. film jut eszembe,Mert a félig lebénult fiu is egy új avatar testében , de a saját agya által irányitva szabadon kószálhat, ugrálhat és élheti meg az életet, sőt a szerelmet is . Jelen esetben a lányok egy tesben két lélek , örökre összezárva, és majd valószinüleg, ha tudnak harmoniában is együtt élni...nem lesz gond, viszont hallottam , olyant is, hogy bizony sok vita volt ilyen sziámi ikreknél , hogy ki irányit? Ki hova szeretne menni, mit szeretne csinálni? stb..az élet apró ügyes -bajos dolgai .
[HR][/HR] A KÉTFEJŰ IKERPÁR VALÓSÁGSHOW-BAN SZEREPEL Amikor megszülettek, szüleik azt hitték, egy napot sem élnek túl, de Abby és Brittany Hensel a 22 éves, Minnesotában élő sziámi ikerpár rácáfolt a jóslatokra. Saját valóságshow-jukban mutatják majd be, hogyan élnek Abby és Brittany Hensel sziámi ikerpár egy testtel és két fejjel született. Ilyen esetek alig fordulnak elő a világon, még a sziámi ikrek között is igazi ritkaságnak számítanak. Amikor megszülettek a szüleik azt hitték, egy napot sem fognak túlélni, de nem így hozta az élet. Elvégezték a gimnáziumot, beiratkoztak az egytemre és saját valóságshow-juk van - írta a Mirror magazin. Minnesotában, ahol élnek mindenki nagyon szereti őket. Nemsokára lediplomáznak, és szeretnének ellátogatni Európába. Terveik között szerepel a családalapítás is, de még ez odébb van. Hisznek benne, hogy teljes életet tudnak majd élni. Bár egy testben élnek, két külön lélek lakozik bennünk, “Teljesen mások vagyunk” - tette hozzá Brittany. Eltérő személyiségük ellenére teljes a harmónia közöttük. Persze nem tudni, mi lesz, ha a fiúk tekintetében nem így gondolkodnak majd. Abigail és Brittany Hensel ugyanis két szívvel, tüdővel és fejjel rendelkezik, de csak egy nemi szervvel. Persze a kiegyensúlyozottságuk a családi háttérnek is köszönhető. Zongoráznak, úsznak és vezetni is megtanultak. Minnesotában mindenki úgy bánt velük, mint bárki mással, nem tettek különbséget. - A legjobb az egészben, hogy soha nem vagyok egyedül - véli Abby. -És mindig van, kihez szólni - tette hozzá Brittany, akit nemrégiben, meg nem erősített források szerint, eljegyeztek. Vajon mi lesz, ha testvérének nem tetszik majd a vőlegény? BORSONLINE [HR][/HR] Szia Dark Angel! Nos valóban semmi sem lehetetlen! Pár hete voltak a TV valamelyik csatornáján. Úgy emlékszem tanítanak valami suliban, azt hiszem részmunkaidőben.
Igen őket én is láttam a tv-ben. Kicsit idegesítettek, mert folyton egyszerre kezdenek beszélni és szóról szóra ugyan azt xd