Hmm ez Érdekes Egy nő 2 fejjel hozott világra egy kislányt

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. március 15..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Képzeld el, hogy bemész munkába miközben készülsz az egész életedre hogy megváltozzon. A legtöbb anya tudja azt, amint a gyerekük megszületik, semmi sem lesz olyan mint régen. De mit tennél, ha világra hoztad az újszülött örömedet és lesütötted a szemedet mert megláttad, hogy neki két feje van?
    Pontosan ez történt evvel a szerencsétlen anyával Cygnus JK Hindu Hospitalnél Sonipatben, Haryana Észak-Indiában.

Urmila Sharma világra hozta a sziámi ikreket miközben ráadásul azt sem tudta hogy ikreket szül!

Túl szegény volt, hogy a szülés előtt el mennyen ultrahangra.

A babalányokat nem nevezték még el, és közeli megfigyelés alatt vannak az újszülött intenzíven. A doktorok bizonytalanok, mindent meg tesznek azért hogy a kisbabák életben maradjanak! Dr Shikha Malik, a doktor, szülész azt mondta hogy ők nagyon szomorúak de segíteni fognak az anyának amiben csak tudnak.
    http://www.megoszthatod.eu/?p=22&fb...&fb_source=other_multiline&action_object_map=[375715079233686]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Kézcsókom nonoka!

Azt sem tudom mit mondjak.
    Szörnyű, vagy érdekes?
    Azt hiszem ez már csak nézőpont kérdése. De tudjuk azt is hogy van ilyen is.
    Abban sem vagyok biztos mint a hír írója sem hogy minek nevezzük az ilyen furcsaságokat.
    Gyermek két fejjel, gyermekek?
    Talán ha szegény(ek) életben maradnak és lesz tudatuk akkor nevezhetjük gyerekeknek jelen esetben lányoknak.
    Hiszen a tudat a fejben van és nehéz eldönteni kié a test, bár az sem lehetetlen.
    Ami a lényeg a szívük egyszerre dobban.

3. Dark Angel / Guest

Szia fater! Nevezhetjük őket két lánynak, hiszen két külön agy, az két külön ember. Hát nem tudom, nem irigylem őket, se a szüleiket, de ha épek és egészségesek ugyan olyan értékes és tartalmas életük lehet mint akármelyikünknek. Magányososak so se lesznek..

4. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok
    Nem tudom a tudomány mennyire fog fejlődni , amig a kicsik felnőnek, ha...és hogyan tudják majd segiteni a beilleszkedésben őket a későbbiekben.

Ugy-e minden az agyban játszódik le? Mivel ott élünk meg dolgokat, érzelmeket.
    Nekem egyből az Avatar c. film jut eszembe,Mert a félig lebénult fiu is egy új avatar testében , de a saját agya által irányitva szabadon kószálhat, ugrálhat és élheti meg az életet, sőt a szerelmet is .

Jelen esetben a lányok egy tesben két lélek , örökre összezárva, és majd valószinüleg, ha tudnak harmoniában is együtt élni...nem lesz gond, viszont hallottam , olyant is, hogy bizony sok vita volt ilyen sziámi ikreknél , hogy ki irányit?
    Ki hova szeretne menni, mit szeretne csinálni? stb..az élet apró ügyes -bajos dolgai . :tef293:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. március 15.
  5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    [HR][/HR]

A KÉTFEJŰ IKERPÁR VALÓSÁGSHOW-BAN SZEREPEL

Amikor megszülettek, szüleik azt hitték, egy napot sem élnek túl, de Abby és Brittany Hensel a 22 éves, Minnesotában élő sziámi ikerpár rácáfolt a jóslatokra. Saját valóságshow-jukban mutatják majd be, hogyan élnek

Abby és Brittany Hensel sziámi ikerpár egy testtel és két fejjel született. Ilyen esetek alig fordulnak elő a világon, még a sziámi ikrek között is igazi ritkaságnak számítanak. Amikor megszülettek a szüleik azt hitték, egy napot sem fognak túlélni, de nem így hozta az élet. Elvégezték a gimnáziumot, beiratkoztak az egytemre és saját valóságshow-juk van - írta a Mirror magazin.

Minnesotában, ahol élnek mindenki nagyon szereti őket. Nemsokára lediplomáznak, és szeretnének ellátogatni Európába. Terveik között szerepel a családalapítás is, de még ez odébb van. Hisznek benne, hogy teljes életet tudnak majd élni. Bár egy testben élnek, két külön lélek lakozik bennünk, “Teljesen mások vagyunk” - tette hozzá Brittany.

Eltérő személyiségük ellenére teljes a harmónia közöttük. Persze nem tudni, mi lesz, ha a fiúk tekintetében nem így gondolkodnak majd. Abigail és Brittany Hensel ugyanis két szívvel, tüdővel és fejjel rendelkezik, de csak egy nemi szervvel.

Persze a kiegyensúlyozottságuk a családi háttérnek is köszönhető. Zongoráznak, úsznak és vezetni is megtanultak. Minnesotában mindenki úgy bánt velük, mint bárki mással, nem tettek különbséget.

- A legjobb az egészben, hogy soha nem vagyok egyedül - véli Abby. -És mindig van, kihez szólni - tette hozzá Brittany, akit nemrégiben, meg nem erősített források szerint, eljegyeztek. Vajon mi lesz, ha testvérének nem tetszik majd a vőlegény?

BORSONLINE

[HR][/HR]

Szia Dark Angel!

Nos valóban semmi sem lehetetlen!
    Pár hete voltak a TV valamelyik csatornáján.
    Úgy emlékszem tanítanak valami suliban, azt hiszem részmunkaidőben.

6. Dark Angel / Guest

Igen őket én is láttam a tv-ben. Kicsit idegesítettek, mert folyton egyszerre kezdenek beszélni és szóról szóra ugyan azt xd