Eldőlt az ittasan bejelentkező riporter sorsa

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. július 10..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az M1 szombat esti Híradójában ittasan jelentkezett be a riporter, Bencze Péter ma reggel a Duna TV Balatonyi Nyár című műsorában árulta el, hogy mi történt pontosan, és mi lesz a sorsa.

Az M1 riportere a Bajai Halfőző Fesztiválról élőben jelentkezett be, és eléggé akadozott a nyelve. Bencze Péter a Balatoni Nyárban mesélte el, hogy mi történt.

Forrás: Balatoni Nyár

"Nagyon meleg volt, a helyiek pedig elkezdtek kínálni bennünket helyi pálinkával. Nem akartam, de egyet elfogadtam. Elfelejtettem, hogy gyógyszereket vettem be. Az élő kapcsolás előtt aztán már nagyon rosszul voltam, elsötétült mindent. A csatorna összes nézőjétől elnézést kérek, illetve Meszes Boglárkától, a stúdióban dolgozó kolléganőmtől is, aki akaratlan elszenvedője volt a helyzetnek, valamint az MTVA zászlója alatt dolgozó össze kollégámtól is elnézést" - mondta Bencze Péter.

A riporter három hónapig nem fog szerepelni a műsorban, de marad a csatornánál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...