Élet apró örömei

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Guest hozta létre. Ekkor: 2013. február 09..

1. Guest / Guest

Mesélj el olyan dolgokat,amire szívesen emlékszel.Esetleg egy kis mosolyt csalhatsz vele a mi arcunkra is.

2. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Mese

Na én meg is kezdem :tef293: Othol voltam ,és kislányommal mesét néztem egész délután.Csakis olyan mesét néztünk amibe kellett ,hogy gonosz is legyen. (lányom ahogy mondja jonda n? :tef293:)Este lefeküdtünk aludni lányom megszólalt.Apa mond azt nagyon félek valaki fogja már meg a kezem. :tef293: Természetesen szó szerint ismételtem :tef293: Megfogta a kezem és mondta itt vagyok ne félj majd én vigyázok jád :tef293: Alig tudtam elaludni annyira nevettem :tef293: Viszagondolok és eszembe jut mindig mosolyt csal az arcomra. :tef293:

3. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ez 15 éve volt.

A fiam még pelenkás volt,kint hintáztunk az udvaron,nagy hinta ágyat képzeljetek el.
    Mikor hintáztunk mindig odajött és a pelenkájánál fogva fölsegitetük a hintára.
    Egyik alkalommal odament a hintához és hátra nézett nézésével mondván na milessz nem segitetek fölmászni,ugyanis a melkasáig ért a hinta.
    Kis várakozás után megunta és ugydöntöt majd ö segit magán és ahogy kell a pelenka alá nyult és fölsegitette magát,és lás csodát sikerült neki fölmászott a hintára.
    Na azt a elégedett nézést és persze az egész folyamat,soha nem felejtem és persze mindig mosolyt csal az ember arcára mikor ránézek a hintára.
    Ez 15 éve volt.

4. hentes1981 / MegamixTracker kapcsolattartó

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az Életr?l!

Senkinek nem jó semmi!
    Még ha jó is ,keressük azt ami Nincsen!
    Én Hiszek a Jóban és a Pozitív Gondolkodásban!
    Tudom,hogy Minden Nap tudsz olyat mondani,
    ami hasznos volt vagy valakit Boldoggá tettél!
    Segítettél valakinek vagy csak Egy Mosoly,
    amit Te-vagy Más csalt az Arcodra!
    Sikerült valakit a Jó Útra terelni!
    Vagy csak Lelket önteni egy megtört Lélekbe!
    Ha tanítasz vagy emlékeznek rád és tovább élsz mások Szívében!
    Akkor Már Érdemes volt Élni! A Szeretet Legyen Veletek!

5. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok
    :tef293: Nézegem a pici, kis, alig 2 hetes nyuszikat, :tef293:)
    Még csak most pelyhesedtek be, napközben összebújva a meleg fészekben , egymást melegitve ...apró kis szemecskéik , még csak pár napja nyilottak ki, nagyokat pislognak és ijedten bújnak szorossabban össze. ...még egy hát és máris egésszen megbarátkoznak az emberrel, és nem menekülnek el a simogatás elől...
    Annyira felemelő és pihentető érzés nézni az apró kis teremtményeket...és lehet filózni az élet szépségein...aprók , de megnyugvást hoznak a hétköznapokba :tef293:)

6. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Valentin nap:
    A lányom nagyon rosszul fogadta, hogy csak az anyja kapott szívecskét ezen a nap. Most nagyon kell tekernem, hogy kiengeszteljem.

7. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nem készülök celebrálni arról hogy kinek mi okozhat az életben apróbb örömet.
    Hisz sokfélénk vagyunk s mindenki csak önmaga tudja azt hogy mi képes, a saját számára már akár apró kis örömet is okozni. Van akinek elég egy kedves mosoly, vagy gesztus. Másnak még ha nyer napi x összeget a kaparós sorsjegyen lehet az is kevés, hisz az életén nem oszt s nem szoroz.
    Sőt talán nem túlzás ha azt mondom, olykor ebben a rohanó világban hajlamosak is vagyunk elmenni észrevétlen egy-egy ilyen kis apróbb dolog mellett. Amire ha oda figyelnénk apró örömet lopna a szívünkbe.
    Számomra egy őszinte barátságból fakadó mosoly is apró öröm.

A következő történetet osztanám meg veletek:
    A rokon kislány nyaralt nálunk. Velem aludt este egy szobában. S mivel apró kis szájacskája nem akart beállni, csak mesélt mesélt nekem. Így a ház a hajától volt hangos igencsak a késő órákban. :tef293: Egyszer csak megjelent apukám a szoba ajtóban és a kislányt nevén szólította, jelezvén hogy most már későre jár s próbáljon meg aludni. Miután elköszönt apum a kislány nagy szemekkel nézett rám és a vélhetően várt csend helyett belekezdett: azt mondta a... aludni aludni kell (persze ezt már suttogva) adta elő :tef161: De zabálni való volt. Sokszor jut eszembe -e számomra kedves kis történet s olyankor mindig elmosolyodom rajt.