Mesélj el olyan dolgokat,amire szívesen emlékszel.Esetleg egy kis mosolyt csalhatsz vele a mi arcunkra is.
Mese Na én meg is kezdem Othol voltam ,és kislányommal mesét néztem egész délután.Csakis olyan mesét néztünk amibe kellett ,hogy gonosz is legyen. (lányom ahogy mondja jonda n? )Este lefeküdtünk aludni lányom megszólalt.Apa mond azt nagyon félek valaki fogja már meg a kezem. Természetesen szó szerint ismételtem Megfogta a kezem és mondta itt vagyok ne félj majd én vigyázok jád Alig tudtam elaludni annyira nevettem Viszagondolok és eszembe jut mindig mosolyt csal az arcomra.
Ez 15 éve volt. A fiam még pelenkás volt,kint hintáztunk az udvaron,nagy hinta ágyat képzeljetek el. Mikor hintáztunk mindig odajött és a pelenkájánál fogva fölsegitetük a hintára. Egyik alkalommal odament a hintához és hátra nézett nézésével mondván na milessz nem segitetek fölmászni,ugyanis a melkasáig ért a hinta. Kis várakozás után megunta és ugydöntöt majd ö segit magán és ahogy kell a pelenka alá nyult és fölsegitette magát,és lás csodát sikerült neki fölmászott a hintára. Na azt a elégedett nézést és persze az egész folyamat,soha nem felejtem és persze mindig mosolyt csal az ember arcára mikor ránézek a hintára. Ez 15 éve volt.
Az Életr?l! Senkinek nem jó semmi! Még ha jó is ,keressük azt ami Nincsen! Én Hiszek a Jóban és a Pozitív Gondolkodásban! Tudom,hogy Minden Nap tudsz olyat mondani, ami hasznos volt vagy valakit Boldoggá tettél! Segítettél valakinek vagy csak Egy Mosoly, amit Te-vagy Más csalt az Arcodra! Sikerült valakit a Jó Útra terelni! Vagy csak Lelket önteni egy megtört Lélekbe! Ha tanítasz vagy emlékeznek rád és tovább élsz mások Szívében! Akkor Már Érdemes volt Élni! A Szeretet Legyen Veletek!
sziasztok Nézegem a pici, kis, alig 2 hetes nyuszikat, ) Még csak most pelyhesedtek be, napközben összebújva a meleg fészekben , egymást melegitve ...apró kis szemecskéik , még csak pár napja nyilottak ki, nagyokat pislognak és ijedten bújnak szorossabban össze. ...még egy hát és máris egésszen megbarátkoznak az emberrel, és nem menekülnek el a simogatás elől... Annyira felemelő és pihentető érzés nézni az apró kis teremtményeket...és lehet filózni az élet szépségein...aprók , de megnyugvást hoznak a hétköznapokba )
Valentin nap: A lányom nagyon rosszul fogadta, hogy csak az anyja kapott szívecskét ezen a nap. Most nagyon kell tekernem, hogy kiengeszteljem.
Nem készülök celebrálni arról hogy kinek mi okozhat az életben apróbb örömet. Hisz sokfélénk vagyunk s mindenki csak önmaga tudja azt hogy mi képes, a saját számára már akár apró kis örömet is okozni. Van akinek elég egy kedves mosoly, vagy gesztus. Másnak még ha nyer napi x összeget a kaparós sorsjegyen lehet az is kevés, hisz az életén nem oszt s nem szoroz. Sőt talán nem túlzás ha azt mondom, olykor ebben a rohanó világban hajlamosak is vagyunk elmenni észrevétlen egy-egy ilyen kis apróbb dolog mellett. Amire ha oda figyelnénk apró örömet lopna a szívünkbe. Számomra egy őszinte barátságból fakadó mosoly is apró öröm. A következő történetet osztanám meg veletek: A rokon kislány nyaralt nálunk. Velem aludt este egy szobában. S mivel apró kis szájacskája nem akart beállni, csak mesélt mesélt nekem. Így a ház a hajától volt hangos igencsak a késő órákban. Egyszer csak megjelent apukám a szoba ajtóban és a kislányt nevén szólította, jelezvén hogy most már későre jár s próbáljon meg aludni. Miután elköszönt apum a kislány nagy szemekkel nézett rám és a vélhetően várt csend helyett belekezdett: azt mondta a... aludni aludni kell (persze ezt már suttogva) adta elő De zabálni való volt. Sokszor jut eszembe -e számomra kedves kis történet s olyankor mindig elmosolyodom rajt.