Elköszönt A Két Pasi Meg Egy Kicsi

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' klarensz hozta létre. Ekkor: 2015. február 24..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    2015.02.24. 14:00 - sixx

Igen, tudom, már múlt héten, de csak most jutottam hozzá. 12 évad és 262 tulajdonképpen tökegyforma epizód után Chuck Lorre elengedte a tévében látható négy sorozata közül annak a kezét, amit a legrégebb óta készített, és pár éve már eleve csak púp volt a hátán. A finálé egy 44 perces fan service volt, azaz minden pillanata a rajongóknak szólt, és aki nem követte a sorozatot, a poénok felét nem értette, de lehet egyet sem, és csak nézett ki a fejéből, hogy ez meg mi. Ez a baj a negyedik fal ledöntésével és az olyan elemek sorozatba építésével amiket csak a leghűségesebb nézők értenek, viszont pont ettől lett személyes, és különleges a záróepizód.

Nem is bánhatja senki, hogy vége a sitcomnak, hiszen Sheen kiszállása és az azt követő rém gusztustalan médiabotrány után az Ashton Kutcherrel megerősített sorozat más hangvételű volt, de ez a nézettségén csak az utolsó 3 évben látszott meg, a 9. és 10. évaddal ilyen szempontból semmi baj nem volt. Aztán a nézők kezdte elpárologni, a tavalyi évad már csak a 27. legnézettebb volt 10,6 millió nézővel, és a CBS jelezte az alkotóknak, hogy az utolsó kanyar jön.
    Elköszönt a Két pasi meg egy kicsi - comment:com

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sok sorozatot nem nézek,de ez a kedvenceim között volt,mindaddig míg ki nem lett rúgva Charlie Sheen!
    Vele minden részt láttam,és az ismétléseket is nézem!
    De az új szereplővel már nem volt ugyanaz!A poénok kezdtek nem poénossá,illetve erőltetetté válni!
    Számomra onnantól kezdve a nem nézős sorozattá vált!