Hmm ez Érdekes Elolvadt az arca és majdnem meghalt egy szem gyógyszertől / 18+ /

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. február 25..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Egy tinilány kis híján belehalt abba, hogy bevett egy gyomorégés elleni gyógyszert. A tabletta a 17 éves lánynál olyan extrém allergiás reakciót váltott ki, hogy a bőr az arcáról darabokban jött le, a testén pedig teniszlabda nagyságú kiütések voltak.

A hasonló durva allergiás reakciónak állítólag csupán egy a millióhoz az esélye.
    Leanne Howes a szörnyű megpróbáltatások ellenére mindezt túlélte – bár ennek még az orvosok is csekély esélyt adtak. A lány szervezete azonban erős volt és néhány hét alatt felépült az egész testén jelentkező súlyos allergiából.
    A tinilány egy Angliában vény nélkül kapható gyomorégés elleni tablettát a Zantacot vette be. De nem számított arra, hogy ennyire brutális allergia jelentkezik nála. Először viszkető kiütés jelentkezett, de nemsokára óriási hólyagok lettek a testén a szájában és a torkában is annyira, hogy még levegőt is alig tudott venni.
    Az orvosok először krémet kentek a testére, de ekkor a bőr szinten leolvadt az arcáról. A lánynál a gyógyszer ugyanis ritka de súlyos ún.Stevens-Johnson szindrómát okozott.

„Mindenem viszketett és a bőrömből sárga genny csorgott. Meg sem tudtam mozdulni, az arcom pedig úgy feldagadt, hogy a szememet sem tudtam kinyitni. Azt hittem, meg fogok halni” – mesélte később a lány a Mirrornak.
    [​IMG][​IMG]
    Leanne a hetekig tartó fájdalmak és kórházi kezelés után ma már jobban van és otthonában lábadozik.
    [​IMG]http://hir.ma/18-2/sokkolo-fotok-elolvadt-az-arca-es-majdnem-meghalt-egy-szem-gyogyszertol/202378?utm_source=AMELI&utm_medium=AMELI&utm_campaign=AMELI

2. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    ...és ezek a gyógyszerek, amikről direktben tudjuk, hogy fele méreg...és hol vannak a génmanipulált ételek és a többi étel, gyümölcs és miegymás...