Bulvár Erdei Zsolt: Házassági Szerződés Nélkül Nem Nősülnék Újra!

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' klarensz hozta létre. Ekkor: 2014. október 02..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nehéz döntést kellett meghoznia Erdei Zsoltnak azzal, hogy elvállalta a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben való szereplést. Család és kényelem, vagy lemondás és jólét?

A profi ökölvívó, akinek az elmúlt évben sportpályafutása és házassága is véget ért, őszintén beszélt a Life.hu-nak arról, hogy mi motiválta, amikor elvállalta a celebeskedést.

"Egy korszak lezárult - a sportolói karrierem-, de tovább kell élnem az életemet és most úgy döntöttem, hogy belevágok ebbe a kalandba. A gyerekeket a legnehezebb itthagynom, a kisfiam nyolcéves, másodikos, ugyanúgy szüksége van az apjára, mint a páromnak, Rékának, és az apró kislányomnak, Grétinek, aki 920 grammal született, de három és fél hónaposan szerencsére már négy kilós. Természetesen nekem is nekem is szükségem van a családomra, ez kissé el is gondolkodtatott. Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy jól döntöttem, de most már nincs visszaút. Késő bánat lenne. A párom nem lelkesedett, hogy egyedül marad a picivel, ugyanakkor örült, hogy kikapcsolódom, és mindemellett hasznosnak is érzem magamat" - vallotta őszintén Madár, akinek válása szinten minden vagyonát elvitte. A spanyol anyától és osztrák apától származó Arabella del Mart a magyar és az osztrák jog szerint a házasság ideje alatt szerzett vagyon felét elvitte, ugyanis ez közösnek számított.

"Magából a sportból nem lehet ebben az országban megélni, a műsorért kapott honoráriumommal pedig a családomat segítem. Úgy érzem, biztos hátteret kell teremtenem, el kell tudom őket tartani. Lehet ezt a dzsungeles műsort kalandnak, jó bulinak felfogni, de nekem ezt meg is fizetik! Belekapaszkodtam a lehetőségbe, utána pedig egy kicsit hátradőlhetünk. Nem lesz annyi feszültség rajtam, hogy vajon mi lesz holnap. Ez is számít. Van az a pénz, amiért korpásodik a haj! Csúnya, anyagias világban élünk és én nem szórtam el a sportolóként megkeresett pénzem, a válásom elvitte szinte mindenemet. Most sok mindent másképp csinálnék. Az biztos, hogy házassági szerződés nélkül soha többet nem nősülnék meg!"
    Erdei Zsolt: Házassági szerződés nélkül nem nősülnék újra!