Erdei Zsolt: Nem adom fel! http://torrent-empire.me/kepfel/di/GFW6/11_o_erdei-7-HG.jpg Erdei Zsolt szeretne még örömet szerezni a szurkolóinak, mindazoknak, akik bíznak benne. Bár – papíron – kikapott Gyenyisz Gracsovtól, folytatja a pályafutását és vissza akar jutni a csúcsra 2013-04-02 03:55:00 A profi ökölvívó úgy érzi, Gracsov ellen ellopták a győzelmét a monacói tornán. Aludt néhányat a mérkőzésre. Még mindig úgy érzi, győzött? Erdei Zsolt: Helyesbítenék, szinte semmit nem aludtam szombat óta és a véleményem sem változott. Elszomorít a vereség, igazságtalannak érzem. Valójában csak most, hazaérkezésem után fogtam fel, hogy nem engem hirdettek ki győztesnek. Rengeteget dolgoztam a sikerért, amit szerintem ki is vívtam. Nem ezt érdemeltem. Ez csalás volt, kiraboltak, ellopták a győzelmemet! Az összecsapás közben nem érezte, hogy gond lehet? Erdei: Egyáltalán nem. Megnyugtatott, hogy mennyivel gyorsabb és jobb voltam Gracsovnál, aki alig talált el eleinte. A menetek között viccelődtünk Fritz Sdunek edzővel, úgy éreztük, minden rendben. Utólag visszagondolva ma másként csinálna valamit a ringben? Erdei: Ki kellett volna ütnöm az oroszt, amire talán képes is lettem volna, de sokat hagytam ki, óvatosabban bokszoltam a kelleténél. Ráadásul a bal kezem is megsérült, a duplájára dagadt, alig bírtam vele ütni. Vicces, hogy most valami kripli nyeri majd a viadalt, hiszen Gracsov és a másik ágon döntőbe jutó amerikai Edwin Rodriguez is gyengébb ökölvívó nálam. Született néhány összeesküvés-elmélet, miszerint a fiatal Rodriguez győzelme üzletileg jobb lehet, mint a 38 éves Erdei sikere... Erdei: Hallottam én is. Sajnos ez egy korrupt, mocskos világ. Földbe tapossák azt, aki nem passzol a képbe. Kicsit el is ment a kedvem a profi sporttól. http://torrent-empire.me/kepfel/di/00PF/11_o_erdei-5-HG.jpg Nem csak a magyar profi ökölvívó (kockás ingben) , de szinte senki sem értette a teremben, hogy miért maradt alul Megfordult a fejében, hogy esetleg promótere, Lou diBella sem támogatta önt teljes mellszélességgel? Erdei: Eszembe jutott. Bejött az öltözőbe, csóválta a fejét, de nagyon nem háborgott az eredmény miatt. Beszéltek azóta? Erdei: Nem, de egyelőre nem is vagyok kíváncsi rá. Folytatja? Erdei: Természetesen. Nem adom fel! Már csak azért is meg akarom mutatni, mekkora harcos vagyok. Él a szerződésem, menedzserem, Greg León is akarja, hogy bunyózzak, és a Golden Glovest vezető, a monacói gálát megálmodó Rodney Berman is megkeresett. Azt mondta, bár kiestem, szeretné, ha július 13-án, a döntő köré szervezett eseményen ott lennék a ringben. Kisfia hogy fogadta itthon? Erdei: Azóta el sem engedjük egymást. Nem látta a meccset, édesanyja pedig azt mondta neki, döntetlent értem el. Én viszont bevallottam, nem az én kezemet emelték fel a végén. Próbáltam elmagyarázni, előfordul, hogy csalnak a bírók és nem a jobbik győz. Akkor, hogyan tovább? Erdei: Folytatom és igazi sportemberként példát kell mutatnom. Ezt a békát le kell nyelnem. Tudom, a veretlenségemet elvesztettem, az erkölcsi győzelem az enyém.