Bulvár Ez Volt Az Első Nyilvános Szereplése, Mióta Diagnosztizálták Nála A Rákot

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. április 20..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Igazán megható beszédet mondott lányáról a díjátadón, nem látszott rajta, hogy élete egyik legnehezebb időszakát éli meg.

Nemrég derült ki, hogy Taylor Swift édesanyja rákos, a komoly betegséggel küzdő Andrea, azóta most először lépett a nyilvánosság elé. Taylor karrierjének egyik legjelentősebb elismerését vehette át a minap, amikor is az American Country Music Awardson díjazták, mint az elmúlt ötven év egyik legjobb countryénekesnőjét.

Taylor Swift-et az ACM gáláján megválasztották az elmúlt 50 év legjobb countryénekesei közé. Fotó: Instagram

Swiftet az édesanyja hívta fel a színpadra, aki egy nagyon megható beszéddel készült erre az alkalomra: "Mint közületek oly sokan, akiknek szintén van gyermeketek, én is egy nagyon büszke anyuka vagyok. Szeretném megköszönni az ACM-nek, és az egész zenész társadalomnak, hogy ennyit törődtök a lányommal."

Taylor Swift és nagybeteg édesanyja Andrea, könnyes szemekkel ölelték egymás a színpadon. Fotó: Instagram

A szívmelengető sorok most még több könnyet csaltak a közönség szemébe, tekintve, hogy Taylor április 9-én bejelentette, édesanyjánál nagyon komoly betegséget diagnosztizáltak. A megindító beszédet a fiatal énekesnő a közönség soraiból, édesapja ölelésében hallgatta végig.

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/04/20/ez-...ereplese-miota-diagnosztizaltak-nala-a-rakot/