Hmm ez Érdekes Ezzel A Béna Tereléssel Minden Határt Átlépett A Fidesz.

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. október 23..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

Hiába óriási kamu hadművelet az internetadó, ijesztően mutatja a kormány gondolkodását. Nekik lesz pénzük bármekkora netszámlára, az ország meg rohadjon meg. Szar érzést tudni ezt, de a pánik közben legalább jól szórakoztunk. Tudod, miről akarták elterelni a figyelmedet?

Te hol voltál, amikor Habonyék ötletére bedobták az internetadó ötletét, hogy eltereljék a figyelmünket valami másról? Én a Rettegés Óráit a Marketing és Média díjátadó buliján töltöttem, ahol tök vicces volt arról beszélgetni a többiekkel, hogy ezek éppen megölték a magyar netet.

A gigabájtonkénti 150 forintos netadó az ország jövőjének olyan ripsz-ropsz megsemmisítése lett volna, ami még egy csapat friss úszómedencés eredeti tőkefelhalmozótól is elképzelhetetlen. Én az elejétől fogva arra gondoltam, hogy ezzel csak le akarnak foglalni minket.

A legvalószínűbbnek természetesen az tűnt, hogy a lebénult kormányzat nem akarja, hogy a kormányközeli, Amerikából kitiltott korrupt fideszesek ügyével foglakozzunk. Aztán szerda reggel körbenéztem a még adómentes neten, és meg is lett a válasz.

Ez az egész azért volt, hogy ne vegyük észre: Rogán Antal és tettestársai kedden olyan módosító indítványt nyújtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy korábbi szövetségeseinket kijátszva és hátba szúrva megépíthessük Vlagyimir Putyin gázvezetékét. Hát valószínűleg erre kellett ez az egész fesztivál, kamuadóstul, pár órával később meglebegtetett havi 700-1000 forintos felső korlátostul. Szánalmas moszkovita porhintés volt, hogy előkészíthessék a terepet az Igazi Gazdának, akinek Orbán Viktor csak alázatos helytartója.

Hát ez elég nyomasztó. A Pánik órái viszont igazából nem is voltak annyira azok. Kivéve ezt az fb-n terjesztett szóviccet:

Meg nem erősített hírek szerint január elsejétől mindenkinek fizetnie kell kilónként 100 forintot, akinek testhőmérséklete meghaladja a 37 Celsius fokot. Ez lesz a lázadó.

A spontán humorfesztivált végül megosztva nyerte Pengebácsi

[​IMG]Kinyit

És Knor1982

[​IMG]Kinyit

De tudod, mi az igazi slusszpoén?

Hogy az internetadó, ha a végén, ahogy eleve várható volt, felpuhítják és felső korlátot tesznek bele, hiszen alapvetően csak terelésre kellett, akkor is olyan, mintha adót vetnének ki a gyalog járásra, és szavanként egy fillért az élő beszédre. Ha létezik olyan, hogy magyar nemzeti érdek, akkor a netadó annak pontosan akkora megcsúfolása, mint a fizikai Magyarország átadása Vlagyimir Putyin birodalmának.
    ​Ezzel a béna tereléssel minden határt átlépett a Fidesz