sziasztok Mivel kevesen vállalták be nyiltan a ki mire gerjed be ? ezért gondoltam , akkor csak általánosságban beszéljünk róla. Tudva levő, hogy a látvány , az illat és a tapintás általában lényegesen hamarabb beinditja a fantáziánkat, igy aztán most lehet kicsit jobban kifejteni a témát , ne legyetek félénkek. Találtam egy cikket egy felmérésről ezzel kapcsolatban , kinek mi a véleménye? Öt furcsa dolog, ami felizgatja a férfiakat A sütőtöktől a félelemig Számtalan kutatás foglalkozik azzal, hogy mire indulnak be a férfiak. Egy magazin ebből választotta ki az öt legfurcsábbat. A Men's Health magazin összegyűjtött öt olyan dolgot, amely meglepő módon képes felizgatni a férfiakat. Íme a lista: 1. Twitter A lap egy 2011-es kutatásra hivatkozva azt állítja mindössze 140 karakter is elegendő, hogy hangulatba hozzon egy férfit. A felmérés szerint, aki naponta legalább egyszer használta a Twittert, kétszer gyakrabban maszturbált. Kat Van Kirk szexuálpszichológus ezt azzal magyarázta, hogy a gyakran twittelő emberek a számítógép előtt ülve könnyebben tudnak vizuális ingereket szerezni. 2. Sütőtökpite Egy chicagói kutatás azt mutatta ki, hogy a férfiak számára - fizikailag is érzékelhetően - legizgatóbb illat a sütőtök és a levendula keveréke. De a toplistában van a vanília és az eper is. 3. A gazdaság A Kansas Egyetem felmérése szerint a gazdasági recesszió, majd stagnálás óta a férfiak gyakrabban váltogatják szexuális partnereiket. 4. Félelem A University of British Columbia érdekes kísérletet végzett. Egy szexi asszisztensnő először egy rövid, alacsony, majd egy magas, hosszú, félelmetes hídon sétált. Az átkelő férfiak mindkét esetben leszólították, ám a félelmetes hídon több szexuális utalás hangzott el. 5. Vörös A Journal of Personality and Social Psychology 2008-as kutatása óta bizonyított, hogy a vörös rúzs mekkora hatással van a férfiakra. Az idézett kísérletben ugyanazt a nőt mutatták különböző színű rúzsokban férfiaknak, akik egybehangzóan a vöröset találták a legszexibbnek. Kinek milyen véleménye van ezzel kapcsolatban és lehet egyébb fantáziát is meglátni és megosztani .