Feküdnie kell a várandós Szabó Zsófinak

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. augusztus 30..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Hosszú ideje fekszik otthon Szabó Zsófi, betegségét nehezebben viseli, mint máskor, mivel kismamaként nem szedhet gyógyszert.

"Napok óta náthás vagyok, köhögök, és még hőemelkedésem is volt. Hétfő este felment a lázam, amikor 38 fok lett, azonnal elmentem orvoshoz teljes kivizsgálásra. Szerencsére a babának semmi baja! Természetesen megnézett a nőgyógyász, voltam ultrahangon is. A baba teljesen egészséges. Nekem szigorú ágynyugalmat rendelt az orvos. Nem szedhetek gyógyszert, antibiotikumot, de van egyfajta lázcsillapító, amit igen, ha muszáj. Sikerült összeszednem valami vírust, valószínűleg azt, amitől most a fél város szenved" - mondta a műsorvezető a Borsnak.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Szabó Zsófi betegsége miatt nem tudott részt venni a Roast sajtóbemutatóján, de bízik benne, hogy hamarosan jobban lesz. A képernyőn egyébként a Story Extra mellett egy másik műsorban is feltűnik majd, beáll a Konyhafőnök VIP pultja mögé, a második széria egyik versenyzője lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...