Felmondott a Google vezető játékdizájnere

A témát ebben részben 'Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. április 09..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A Google vezetői nem sűrűn hagyják ott a vállalatot, de ha néha ez előfordul, mindig érdekes okai vannak.

Nem semmi dolog a Google-nél dolgozni, még ha nem is minden pozíció jár óriási szakmai kihívásokkal vagy kiemelkedő bérezéssel. Egy vezető beosztású kreatív szakember esetében az utóbbi kettőtől nem kell tartani, a multicég ilyen típusú alkalmazottai általában szakmai okokból hagyják ott a vállalatot, mivel szeretnék megvalósítani a személyes ambícióikat.

Pénzből van itt elég, de nem mindig az a legfontosabb

Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens

Ez történt most is, a héten felmondott a Google vezető játékdizájnere.

Noah Falstein 2013 májusa óta dolgozott a keresőcégnél, a 37 évnyi játékfejlesztő tapasztalattal rendelkező férfi ugyanis nem találta meg a számítását a vállalatnál.

A távozását bejelentő blogbejegyzés szerint eredetileg méret, sokszínűség, és földrajzi hozzáférés tekintetében folyamatosan növekvő játékok tervezése lett volna a feladata. A problémát az jelentette, hogy semmi sem valósult meg a grandiózus szakmai kihívást jelentő tervekből.

A Google egy rendkívüli vállalat, és tudom, hogy hiányozni fognak az általa biztosított kiváltságok,

az izgalmak, a kollégáimról már nem is beszélve. Viszont 37 évnyi játékfejlesztői tapasztalat van a hátam mögött, a játékok készítése a véremben van. Nem készültem fel mindennek a feladására, pont amikor izgalmas új lehetőségek nyílnak az iparágban" – írja Falstein a blogjában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Let's block ads! (Why?)

Forrás...