Bulvár Felrobbant A Közösségi Média: A Szürke 50 Árnyalata Főhős Nélkül Marad?

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. február 26..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Forrás: hellomagazine.com | 2015. 02. 26. 17:40:00

A Christian Greyt alakító színész a pletykák szerint nem vállalja a következő két részt.

A közösségi média teljes összeomlását okozta az a pár napja felröppent pletyka, miszerint Jamie Dornan kiszáll A szürke ötven árnyalata franchise-ból, nem vállalja a következő részeket. Ennek oka pedig legfőképpen az, hogy felesége - aki azóta se látta a remekművet - rettentően kényelmetlenül érzi magát a fülledt jelenetek miatt.

A rajongóknak, most van egy jó és egy rossz hírünk, melyikkel kezdjük?
    Íme, először a jó hír: Jamie tegnap reagált a pletykákra, elmondta hogy "minden a filmmel kapcsolatos híresztelés, csak merő találgatás".

Jamie Dornan ír színész és modell. Fotó: Camera Press

Na és akkor most következzen a rossz hír, tépjük le azt a ragtapaszt: "A stúdió még nem is rendelte be a folytatást" - tette hozzá a szexi színész, mellyel újabb lavina indult meg a rajongók nagy bánatára.

Szóval még egyáltalán nem biztos, hogy megfilmesítik E.L. James nagy sikerű bestsellerének másik két részét, bár a mozi azért elég tetemes összeget termelt már a nyitó hétvégén is. A pár nap alatt összehozott 81,7 millió dolláros bevétel elég beszédes, így ne dőljön senki a kardjába, lehet itt még folytatás.

Forrás:Felrobbant a közösségi média: A szürke 50 árnyalata főhős nélkül marad? | Híradó

• Like Like x 2
  2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szokásos műbalhé! Hogyan növeljük az első epizód eladását? Ergo: én még nem láttam a Szürke ötven árnyalatát. Szerintem hamarabb fogom könyvben elolvasni. Azon beteges perverzek, akiket a túlfűtött erotika vonzott eme filmhez: nézzenek inkább Emmanuelle filmeket. Jobban teszik! Ott még az erotikán kívül van: tartalom- és mondanivaló (is). Nem véletlen, hogy Emmanuelle Arsan szereplésével ebből III. epizód is készült!

• Like Like x 3