Foci helyett a sört és a rockfesztivált választotta az argentin csatár

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. november 20..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Az olasz La Gazzetta dello Sport nem rég egy hosszabb interjút készített Pablo Daniel Osvaldóval, aki 2016-ban, 30 éves korában hagyott fel a profi labdarúgással.

A csatárnak korábban rengeteg balhéja volt. Az Inter játékosaként például ököllel ütött az akkori edző, Roberto Mancini felé, a Boca Juniorsnál pedig állandóan dohányzáson kapták. Amikor még Romában futballozott, azért nem ült le a lelátóra a Lazio elleni derbin (eltiltott volt), mert épp Angliában kirándult a barátnőjével.

Osvaldo az Internél sem bírt megmaradni

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Amikor a Boca Juniorsban játszottam, sok pletyka keringett rólam, már a házból sem volt kedvem kimenni. Megutáltam azt is, amit egykor szerettem, a futballt.Volt ajánlatom Kínából is, de én inkább a sört és a barbecue-t választottam.

2016 decemberében Jorge Sampaoli hívta őt Sevillába, ahol az edző állítása szerint azt csinálhatott volna a pályán, amit akar, de ő csak annyit mondott:Mester! A Cosquín Rock nevű fesztiválra kell mennem, ezért nem fog összejönni. Sampaoli erre annyit mondott: igaz, menj csak, nem hagyhatod ki.

Az argentin támadó inkább bulizni ment foci helyett

Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

Osvaldót sokat vádolták azzal, hogy nem profi a hozzáállása, ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy ő mindig kemény edzett, igaz nem volt olyan, mintCristiano Ronaldo, aki meccs után rögtön rohant az edzőterembe.

A játéktól visszavonult Osvaldo jelenleg a zenei karrierjére koncentrál.

forrás: campione.reblog.hu

Let's block ads! (Why?)

Forrás...