Tavaly énekesként képviselte Magyarországot, idén viszont kommentátorként utazik az Eurovízióra Freddie. Mint az Origónak elmondta, versenyzőként nem próbálkozna újra, annak viszont nagyon örül, hogy Rátonyi Kriszta mellett rá bízták ezt a feladatot. "Csak így képzeltem el a visszatérést, azzal a gondolattal nem játszottam el, hogy újra dallal induljunk. A megkeresésnek nagyon örültem, jó visszajelzés, hogy látják bennem a potenciált, hisznek abban, hogy képes vagyok a rám bízott feladatot magas minőségben hozni" - mesélte. Freddie tavaly az indulók közt volt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen Először próbálja ki magát kommentátorként, korábban nem vonzotta a képernyő, nem vágyott hasonló szerepre. "Amennyit ki tudok hozni magamból, azt ki fogom, és a próbák alatt is mindent megtettem, hogy fel tudjak nőni Rátonyi Krisztához. A szakmai tudását nem fogom megközelíteni, de nem is az a feladatom, hogy vele versengjek, én a belső információkat, a tavaly átélteket szeretném megosztani a közönséggel. Így jobban át tudják majd élni a nézők, hogy a versenyzők min mennek keresztül." A tapasztalatokat is elmeséli majd Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen "Őszintén mondom,hogy nem vonzott a képernyő, az új dolgokat, a kihívásokat viszont nagyon szeretem, úgyhogy nem volt kérdés, hogy elvállalom-e. Örülök annak, hogy a közmédia szerint jó másodpilóta leszek Kriszta mellett. Túl vagyunk a negyedik próbán, egyre jobban összecsiszolódunk, nekem kell alkalmazkodnom az ő ritmusához, neki már megvan a tempója, stílusa. A műsor gerince lesz Kriszta, én pedig a kiegészítés" - mesélte. Először próbálja ki magát ebben a szerepben Forrás: MTI/Balogh Zoltán Tavaly énekesként sokat tapasztalt, így tud majd mesélni a háttérről, az Eurovízió pedig a sokszínűsége miatt olyan jó szerinte. "A zenei ízlésvilágok találkoznak itt a színpadon. Úgy gondolom, Pápai Joci dala, valamint a benne levő fájdalom és őszinteség, a bőr alá mászik. Az Eurovíziós Dalfesztivál mindenkori közönsége rendkívül érzékeny, így ha az Origót olyan átérzéssel és áhítattal énekli el Kijevben, mint A Dal döntőjében, akkor ezeket az embereket megfogja majd. Onnantól kezdve nekünk már csak azért kell szurkolnunk, hogy kapjuk a pontokat. Gyönyörű lesz a látvány, és szurkolunk neki, hogy nagyon jó eredménnyel térjen haza." KAPCSOLÓDÓ CIKKEK Let's block ads! (Why?) Forrás...